top of page

BOHEMIA

5,0 ★★★★★

Casa

Private Resort, 2 personen

Costa Blanca - Spanje

DSC01536.jpg

CONCEPT

Solo para dos betekent ‘alleen voor twee’. Hier verblijf je dus met z’n tweeën. Geen andere gasten, volop privacy gegarandeerd; hoe heerlijk is dat? Het privé resort ligt op 10.000m2 land, vol met olijf- en amandelbomen én zeezicht én bergzicht. Natuurlijk met een zalig zwembad en verschillende (dak)terrassen. Het is een rustige plek waar je komt om nooit meer weg te gaan. Een romantische hideaway voor twee.

Solo Para Dos

 

De Suite

 

Enige en eigen privé suite met dubbelbed, badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Natuurlijk uitgerust met föhn, zeep en shampoo, handdoeken en badjassen.

Bureautje, Nespresso koffieapparaat en vers fruitwater.

Eigen terras en dakterras.

Je hebt geen huurauto nodig, want je wordt indien gewenst van het vliegveld gehaald!

Mocht je dit paradijs toch even willen verlaten, het dorpje Benidoleig ligt op een kwartiertje lopen en er staan twee fietsen voor je klaar.

Service

Uw boeking omvat de kamer, ontbijt à la carte en een fles bubbles bij aankomst.

Lunch en/of diner bij Solo para dos zijn tailor-made te boeken en verzorgen zij graag voor jullie. Natuurlijk houden zij daarbij rekening met wensen en eventuele allergieën. 

 

 

De Finca

Rond het huis 3 terrassen onder de stoere pergola’s.

De living en de andere terrassen van de finca zijn ook tot uw beschikking

Aan de voorzijde beschikt u over een heerlijke lounge-plek in de vorm van een grote gemetselde lounge bank, natuurlijk voorzien van kussens.

Tuin

Cactussen, citrus- en olijfbomen verwelkomen je, tezamen met de voor deze streek gekende amandelbomen. In de bloesemtijd van de citrusvruchten hangt er een heerlijk parfum in de zalige landelijke tuin.

In de tuin staan her en der gezellige zitjes: om 's ochtends te ontbijten of om een borreltje te drinken. Ook kun je er een verdwaalde hangmat vinden.

Zwembad

Naast het huis vind je het zwembad dat geheel opgaat in de natuur.

Heerlijk van formaat (4 x 12 m) en voorzien van mild zout water en een automatisch stofzuigsysteem. Alleen af en toe met een visnetje wat blaadjes van het water halen, heerlijk ontspannend dus.

Het zwembad is het hele jaar open.

's Winters koelt het wel af, maar met de zon erbij altijd heel aantrekkelijk om te vertoeven. Rondom het zwembad zijn diverse ligbedden te vinden.

Parkeren

Net als je door de houten dubbele poort het terrein opgereden bent, is een stuk land gereserveerd voor het parkeren van de auto’s. Natuurlijk mag je eerst doorrijden tot aan de voordeur waar de bagage uitgeladen kan worden.

Feel the Vibe...

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page