top of page

Belle Gite Holiday home, 2-6 persons

Belgian Ardennes, Bièvre

La

CHARPENT

5 Living Detail (1).jpg

INDELING

Entree

 

Dit luxe houten chalet ligt op een rustig park, op de heuvels rond Barvaux. Links van het chalet is er parkeergelegenheid voor uw auto's, inclusief een laadpaal voor elektrische voertuigen. 

Hall

When entering the holiday home, you immediately step into the spacious and open-plan rooms, where a cozy lobby has been created. Three charming vintage bistro chairs are lined up along the wall, which are not only functional, but also add a touch of nostalgic atmosphere to the room.

Slaapkamer 1 & 2

The kitchen is a wonderful kitchen with a view of the dining area.
You cook on induction hobs, there is also an oven, Nesspresso, refrigerator, freezer and dishwasher.

Badkamer

Ruime badkamer met inloopdouche & ligbad uitgevoerd met natuurlijke materialen en beschikt over een grote dubbele wastafel met lades en kasten. 

Toilet

Naast de badkamer is een apart toilet met wastafel.

Toilet


In de grote open leefruimte  vind je een prachtige houten industriële tafel, omringd door een mix van comfortabele kuipstoelen. Dit vormt het hart van deze ruimte, perfect voor gezellige maaltijden en samenkomsten.

Aan de rechterkant van het eetgedeelte staan twee ruime loungebanken rond de TV-hoek, ideaal om te ontspannen en te genieten van een film of een goed boek. De grote pelletkachel vormt het verbindende element tussen het eet- en loungegedeelte en zorgt voor een warme, gezellige sfeer in het hele chalet.

Keuken

On the ground floor there are two bedrooms with two beds in bedroom 1 that are placed 80 cm apart. Bedroom 2 has a double bed and a 160 cm mattress. Both bedrooms have a walk-in shower and sink.

Via de houten trap in de living kom je in de vide, waar de master bedroom zich bevindt. Deze kamer beschikt over een eigen toilet en wastafel. De hoge plafonds en de nok zorgen voor veel ruimte en licht, waardoor deze slaapkamer een heerlijke plek is om te ontspannen.

Living

Sauna

In de master bedroom bevindt zich ook de infraroodsauna met lichttherapie. Na een flinke wandeling is dit de perfecte plek om je spieren te ontspannen en tot rust te komen.


Kinderkamer

Rechts van de master bedroom bevindt zich een ruimte met twee slaapbanken, die naar wens omgebouwd kunnen worden tot een of twee bedden. Dit is ook een geweldige plek voor de kinderen om te spelen.

* Deze kamer is alleen geschikt voor kinderen, het is niet toegestaan hier volwassenen te laten slapen.

Terras

At the rear of the house is the terrace, a place where outdoor living and tranquility come together. The terrace is tastefully furnished with an outdoor wooden table and comfortable rattan chairs, making it the perfect location for relaxed meals, friendly conversations and moments of reflection.

Hottub

In dit chalet ben je verzekerd van een heerlijk verblijf, met als kers op de taart de hottub. Vul deze met vers water, waarna het stoken kan beginnen. Enkele uren later bereikt het water een temperatuur van ongeveer 37 graden.

De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance zorgen er voor dat u een andere wereld betreedt.

La Charpente

TRADITIONAL & AUTHENTIC

bottom of page