top of page
Greyscale Landscape

LINES

COVID-19 | Veelgestelde vragen

Covid-19 is door het WHO erkend is als pandemie, hierdoor wordt het virus niet meer als onverwachte omstandigheid beschouwd. 
Onze vakantiehuizen zijn geopend en toegankelijk volgens de regels die door de overheid zijn vastgesteld. 


Mocht er een lockdown zijn in de Ardennen, waardoor wij onze huizen moeten sluiten kunt u verzetten naar een andere datum.  Daarbuiten gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Bij het verzetten van een boeking gelden de nieuwe prijzen van de periode waarin u boekt. Dit kan hoger of lager uitvallen.

Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om ervoor te zorgen dat de limieten per huishouden worden gerespecteerd en niet van de verhuurder.  De huurder dient hierdoor zelf maatregelen te treffen door het aantal te verkleinen of aan te passen. Dit betekent concreet dat er om die reden niet verzet of kosteloos geannuleerd kan worden.

Meer info: https://www.info-coronavirus.be/ 

Openstaande Saldo's

Hoewel wij het mogelijk maken om uw betaling in meerdere delen te voldoen, wil dit niet aangeven dat u niet aan uw betalingsverplichting hoeft te voldoen. De eigenaar van het vakantiehuis, heeft deze periode voor u geblokkeerd en kijkt uit naar uw komst.  Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op uw boeking en indien u het saldo niet tijdig voldoet, zijn wij genoodzaakt om de boeking te annuleren en verliest u uw voorschot.  
 

Wij wensen u dit niet toe en vragen u dus om de betalingen op tijd uit te voeren.

bottom of page