top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-4 personen

Belgische Ardennen, Rendeux

La-Biche-Presentation-(1B).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

★★★★☆

Danny

With the family | May 2019

Wij hebben het super naar onze zin gehad in het huisje. Het is van alle gemakken voorzien en de ligging is super. Vanuit het huisje loop je zo het bos in. Ideaal met de hond!

Super bedankt voor deze prachtige beoordeling...hier gaan de eigenaars zeker vrolijk van worden. Jullie ook nogmaals enorm bedankt.

 ★★★★★

Ilona

Suppose | November 2018

Absolutely great! Exactly what we were looking for, very nicely decorated, fireplace, record player! Cozy house in a quiet place. Good place to relax and take nice walks. Hotton Caves are definitely recommended, as well as the Arboretum within walking distance.

Super bedankt voor deze prachtige beoordeling. Het is idd een knus plekje op een rustige plek. Nogmaals bedankt en ik hoop natuurlijk tot weer eens bij Bellegite.

 ★★★★☆

Kees

With the family | October 2018

Super weekend gehad, mooie omgeving, midden tussen de wandelpaden. Genoeg provisie, zon op het terras, helemaal top. Enige minpuntje Is het uitzicht wat weg is genomen door de bomen voor het huisje.

Super bedankt voor deze prachtige reactie.

★★★★☆

Anton Sluijtman

Met het gezin | juni 2018

Leuke, rustige plek. We konden met onze hond vanuit het huisje snel bij zandweggetjes komen die erg leuk waren om de dagen mee te beginnen.
Directe omgeving verder niet heel bijzonder, maar met de auto zijn leuke plekken zo bereikbaar.
Voorzieningen, bedden, inclusief snelle wifi waren prima. Wel een beetje weinig ruimte om meegebrachte kookspullen kwijt te kunnen.
Erg fijn om buiten aan tafel te kunnen eten met goed weer.
Gezellige sfeer in het huisje. Gewoon een fijne plek.

Judith, Martijn en Anton

Hartstikke bedankt voor de prachtige beoordeling, en fijn om te lezen dat jullie van het plekje hebben genoten.

Jullie nogmaals bedankt en ik hoop natuurlijk tot nog eens bij Bellegite.

 ★★★★☆

Loes Nijssen

Suppose | January 2018

Een heel gezellig stoer ingericht huis. Van alle gemakken voorzien. In een omgeving met legio wandelroutes.

Hello Loes,

Thank you very much for this wonderful response.
We completely agree, we also think so about the house and surroundings.
Nice to read it from someone else.
Thank you, and I hope to see you again at Bellegite.

★★★★☆

Lisette

Suppose | September 2017

A cozy house, cozy furnishings, nice terrace, good shower, fully equipped kitchen, beautiful surroundings, highly recommended!

Hoi Lisette,

Hartstikke bedankt voor jullie mooie beoordeling.
Ik heb je mail net gelezen, super bedankt, en fijn dat jullie zo hebben genoten.

Tot een volgende keer ;-)

★★★★★

Stefanie Vandenheuvel

Suppose | June 2017

Aanrader: Dit huisje is echt een pareltje! Inrichting: stoer, rustiek, warm, gezellig! Alle benodigdheden aanwezig (zelf meer dan gebruikelijk... enkel eventueel microgolf ontbreekt, maar stoorde ons totaal niet. Een krachtige stofzuiger mss ook handig voor hondeneigenaren zoals wij)
Ligging lekker rustig en groen, ideaal om op wandeling te vertrekken of om te genieten van het (volledig afsluitbaar) houten terras. Achteraan het huisje een klein stukje tuin. Met de wagen ben je op een kwartiertje in het gezellige La Roche. Ook Hotton heel aangenaam en Durbuy iets verder.
Wij hebben enorm genoten en komen met veel plezier terug.

Wauw, dat is een mooie beoordeling, dank je wel Stefanie.
Ik zal deze meteen doormailen naar de eigenaars, die zullen hier super blij mee zijn.

Tot een andere keer dan maar ;-)

★★★★☆

Sam

With the family | October 2016

Een knus en trendy ingericht huis dat zeer geschikt is voor 4 personen.

Good morning Sam,
Thank you for your review!

bottom of page