top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-4 personen

Belgische Ardennen, Manhay

Bij de Haard (5).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

★★★★☆

Femke Groothuis

With friends | September 2021

De rust en ruimte was fantastisch, de natuur was mooi en afwisselend.
Het huisje ligt op een prachtige locatie en is van alle gemakken voorzien en nog meer! Het is schoon, compleet, gezellig en geschikt voor alle jaargetijden. Aan echt alles is gedacht. Je voelt je echt verwend. De enige verrassing is dat het huis van de eigenaar vlakbij staat, maar daar heb je geen last van.

 ★★★★★

Dirk

With family | May 2021

Temidden de natuur, in de bossen, zeer rustig, geen toerisme.
Topkwaliteit,
Gastvrijheid top,
Luxueus doch zeer persoonlijk ingericht,
Zeer gezellig buiten en binnen (bloemen, kachels mét hout, buiten lounge, 2 terassen, tuin met ligstoelen, hangmat enz.), volledig uitgeruste keuken (excl. microgolf) met ingrediënten én eerste ontbijt

 ★★★★★

Bettina

With family | October 2020

Everything was great. Complete peace and privacy. A paradise for us and our dog. Direct contact with the forest through the large windows, which starts at the back door. Beautiful walks in the very nearby area. (walking map available in the village with about 20 loop walks)

★★★★★

Ans Meerding

With friends | March 2020

Een uitzonderlijk mooi ingericht huisje met alle comfort. Een fijne zeer lichte woonruimte, comfortabele banken, grote open haard mét hout. Bijzondere details: mooie boeken en tijdschriften, alles voor een ontbijt was aanwezig, ook handdoeken als in een hotel. En dan ook nog kunst in het huisje. Heel uniek. Het huis en het koetshuis liggen in een grote natuurtuin. Een fijn ingericht terras en grasveld grenzen direct aan het koetshuis.

Thank you very much for this wonderful review. Glad you enjoyed the place.
Hopefully see you next time.

★★★★☆

Erik 

Suppose | November 2019

Zeer fijne ontvangst met een leuk en warm en persoonlijk tintje, de verhuurder zorgt voor een echt welkomsgevoel dat wij nog maar weinig tegenkomen. de inrichting is top, smaakvol en zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Bedankt voor jullie mooie beoordeling.

Natuurlijk hopen wij voor een volgende keer bij Belle Gite!

bottom of page