top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-4 personen

Belgische Ardennen, Spa

20180916_100141.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★☆☆☆☆

Schutte

Stel | mei 2022

Geweldig huis, dicht bij stad maar aan de bosrand - inrichting bijzonder- complete uitgebreid keuken, heel ruim huis gezellige veranda - heel jammer dat er op dit moment gebouwd wordt en er veel lawaai is van een bouwkraan in de ochtend om 07.00 uur en je dan niet kunt relaxen in het huis of de veranda

 ★☆☆☆☆

Gerben

Met het gezin | april 2022

Huis top, buiten heerlijk vertoeven. Maar...... direct naast het huis worden flats gebouwd, een enorme bouwput met veel, veel lawaai van vroeg (07.00 uur) tot laat. (20.30 uur) Dit had van tevoren gemeld moeten worden!

Wat vervelend om dit te lezen. Bedankt voor deze feedback.

Tot nu toe viel het heel erg mee met de overlast. Maar naar aanleiding van jullie ervaring is in overleg besloten de werkzaamheden te gaan vermelden op de site.

 ★★★★★

Petra

Met het gezin | augustus 2021

We hebben genoten van de haciënda, de ligging was prettig, het stadje en het bos voor wandelen waren beiden dichtbij. Het huis was erg gezellig ingericht, het was heerlijk om op verschillende plekken van de veranda te zitten. We konden ook heerlijk koken, we vonden het allemaal erg erg leuk! dank!

 ★★★☆☆

Marjan

Met partner | september 2019

Geweldig gaaf huis met een super buitenverblijf maar qua hygiëne kan het veel beter. Heel slecht schoongemaakt! Overal spinnenraggen. Dat was niet fijn.

Bedankt voor jullie feedback.
We hebben je mail door gestuurd naar de eigenaars.
Fijn dat jullie verder hebben genoten van het huis.

Wij hopen jullie nogmaals te mogen begroeten bij Belle Gite.

 ★★★★☆

Frans

Met partner | juni 2019

Mooi, groot huis met een heel mooi zeer groot balkon. Door het mooie weer van 35 c hebben we heerlijk gebruik kunnen maken van het balkon.
Inrichting is erg leuk, echt vintage.
de omgeving is prachtig, bossen om de hoek, erg mooie wandelroute ongv 25 rijden.
In spa veel leuke terrasjes, je moet wel rekening houden met klimmen en dalen in de omgeving om ergens te komen.

 ★★★★☆

Jacqueline

Met groep | juni 2019

Wij vonden het een super stoer huis, heel mooi ingericht en een geweldige veranda. Maar er waren ook de nodige gebreken en de hygiëne was ook niet helemaal top. Ondanks dat hebben we een super vakantie gehad.

 ★★★★★

Casper

Met partner | november 2018

Wat een TOP huis!!! Alles klopt, de woonkamer met de open haard en luie tv hoek, de keuken ach die keuken! Ik wil hier koken met kerst met vrienden. Die badkamer, zalige douche. En dan dat terras, dat moet je gezien en beleefd hebben. Wat een sfeertje in deze herfst. Wat een TOP week! Veel dank voor de gastvrijheid. 

Wauw....meer kan ik niet zeggen. Jullie hebben hetzelfde ervaart als wij de 1e keer dat wij daar binnen kwamen. Geweldig dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, en natuurlijk super bedankt voor deze prachtige beoordeling.

bottom of page