top of page
AU REPAIRE (8).jpg

Welkom bij Belle Gite, dé plek om de mooiste vakantiewoningen in de Ardennen te vinden. En het beste van alles is dat je bij ons ook een vakantiehuis in de Ardennen kunt huren waar je je trouwe viervoeter mee naartoe kunt nemen. We begrijpen dat je hond een belangrijk onderdeel is van je gezin en dat je hem niet wilt achterlaten tijdens je vakantie.

Daarom hebben we een aantal vakantiehuizen die speciaal zijn ingericht om honden welkom te heten. Met omheinde tuinen, nabijgelegen wandelpaden en hondvriendelijke voorzieningen zorgen we ervoor dat zowel jij als je harige vriend een geweldige tijd zullen hebben.

De Ardennen zijn een paradijs voor natuurliefhebbers, avonturiers en rustzoekers. Een vakantiehuis ardennen met hond en omheinde tuin  bieden je de perfecte uitvalsbasis om dit prachtige gebied te verkennen.

Of je nu wilt genieten van lange wandelingen door de weelderige bossen, avontuurlijke outdooractiviteiten wilt ondernemen zoals kajakken op de rivieren of gewoon wilt ontspannen in de rustige omgeving, de Ardennen hebben het allemaal. Bij het zoeken naar vakantiehuizen in de Ardennen begrijpen we dat je specifieke wensen hebt. Dus als je op zoek bent naar vakantiewoningen in de Ardennen, of een vakantiehuis in de Ardennen zoekt waar je je hond kunt meenemen, hoef je niet verder te zoeken.

Ontdek ons uitgebreide aanbod en vind het vakantiehuis ardennen met hond en omheinde tuin voor jou.
Je droomvakantie in de Ardennen begint hier!

bottom of page