Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Vencimont

6 Living-Haard-2 (13).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Sue

Met een vriendin | september 2020

Fantastische chalet alles is aanwezig wat je nodig hebt prachtige omgeving gewoonweg zalig om er eens tussenuit te gaan !

Woh Sue, deze is heel erg mooi. Super leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van alles. Enorm bedankt en wij hopen tot een volgende keer bij Belle Gite.

 ★★★★☆

Janny en Frans

Met een vriend | augustus 2020

Geweldig huis in een prachtige omgeving. Heerlijke rustige plek.

 ★★★★☆

Yves-Marie

Met het gezin | februari 2020

Bijna perfect voor een lange weekeind; brandhout moet inbegrepen zijn; geen info in het Frans was voor ons geen probleem maar toch, dit is een Franstalige streek

Goed om te lezen dat jullie het fijn hebben gehad.
Info zal vertaald worden in het Frans door de eigenaars.
Hout is helaas geen optie om dit incl. te maken.

 ★★★★☆

Henny

Met partner | januari 2020

Prachtig huis en locatie. Een prettige verrassing! Heerlijk tot rust gekomen met geweldig uitzicht, open haard en prachtige kerstversiering.

 ★★★★☆

Nynke

Met partner | september 2019

Een heerlijk huis op een prachtige plek.
Het meubilair vonden we qua zitcomfort voor ons onvoldoende.
De service van Astrid en de eigenaar was top, toen we tegen een paar praktische problemen aanliepen.
We komen zeker en vast nog een keer terug.

Bedankt voor deze mooie beoordeling en dank je wel voor het mooie compliment.
Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf.

Het meubilair bij de tv hoek gaat op korte termijn gestoffeerd worden en er komen nieuwe kussens in om het zitcomfort te verbeteren.

Jullie ook nogmaals hartelijk dank en wij hopen tot een volgende keer bij Belle Gite.

 ★★★★☆

A&E

Met partner | september 2019

Prachtig uitzicht! Heerlijk verblijf gehad!
Rustige omgeving. 
Een kleine wasautomaat zou wenselijk zijn.

Bedankt voor deze mooie beoordeling en feedback.

Het is een bewuste keuze van de eigenaars om geen wasmachine te plaatsen. Er is ook een wasserette in de buurt mocht de nood hoog zijn om een wasje te doen.

Wij hopen jullie natuurlijk nog eens te mogen begroeten bij Belle Gite.

 ★★★★★

Ruud

Met het gezin | augustus 2019

Heerlijk, rustig gelegen vakantiehuis. Interieur en inventaris zijn dik in orde evenals de reinheid. Ruime tuin en prachtig zicht op het dorp vanaf het terras. We hebben een heerlijk verblijf gehad met twee kinderen (11 en 8). Goede ligging t.o.v. wandelroutes en uitjes (wij hebben o.a. gewandeld vanuit Vencimont, de grotten van Han, spacemuseum en Bouillon gedaan.) Wij zouden deze gite zeker aanraden!

Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling en foto.
Hartstikke leuk om te lezen dat jullie van het huis en de omgeving hebben genoten.
De eigenaren zullen hier enorm blij mee zijn.

Jullie natuurlijk ook bedankt en ik hoop tot een volgende keer bij Belle Gite!

Feel the Vibe

 ★★★★★

Dennis

Met het gezin | juli 2019

Voor het eerst via Belle Gite iets geboekt en we zijn zeer tevreden. Goede organisatie, zeer klantvriendelijk , bereikbaar en betrouwbaar! Tartan is iets speciaals, gelijk bij aankomst voel je de rust en gemak van het huis. Zeer verzorgt en een perfecte uitval basis voor veel leuke trips in de prachtige omgeving. Ook hier over heeft Tarten veel informatie in huis. Wat kan ik nog meer zeggen, openhaard voor zeer sfeervolle avonduren, WiFi aanwezig, goed soundsystem etc. Wij hebben een droom vakantie gehad en raad Tartan aan!

Wauw!!! Dit is een super mooie beoordeling, dank je wel daarvoor.
Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van alles, en enorm bedankt voor het prachtige compliment. De eigenaren Pieter en Dien zullen hier enorm blij mee zijn.