top of page

Belle Gite Holiday home, 2-6 persons

Belgian Ardennes, Barvaux

2-Zwembad-Ligstoel-Bank-RL-(3).jpg

REVIEWS

Reviews &

★★★★★

D'Eer Anne

With family | February 2024

This is a beautiful holiday home with every comfort. Upon arrival, the house was clean and heated (we have experienced it differently, so you need 2 days to warm up the house! That was certainly not the case here). I would like to point out just one downside: cooking pots OK, but the pans are really not suitable for frying, it was not even possible to fry a normal egg in them. I hope they only get people in this house who have respect.

★★★★☆

Fallon Geryl

With family | December 2023

Super mooi en gezellig huisje, alles in keuken ook aanwezig. Moet zalig zijn in de zomer om er te verblijven met het zwembad. Ook op wandelafstand van de supermarkten en bakkerij. Kortom, zeker en vast een aanrader. Wij komen zeker terug maar dan meer naar het voorjaar toe.

★★★★☆

Jean-Luc

Met gezin | november 2023

Super zoals gewoonlijk met Belle Gîte.

★★★★★

Geert

Met familie | oktober 2023

Zeer mooi en gezellig huis, met fijne indeling. Hebben gezien de herfstperiode niet kunnen genieten van de mooi overdekte ruimte met zicht op het zwembad. Het huis geeft je een thuisgevoel met tevens alle materiaal om lekker te koken. De ligging is ideaal . Alle winkels ( bakkers , supermarkten , ...) zijn op wandelafstand ). Het bos is kortbij en op 40 minuten ben je te voet in het centrum van Durbuy. De nabije omgeving biedt veel mogelijkheden op kortere en langere wandelingen door bos en wei. Wij hebben genoten van een week actie, rust en gezelligheid vanuit dit mooie huis.

bottom of page