top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Vencimont

6 Living-Haard-2 (13).jpg

REVIEWS

Reviews &

★★★★☆

Ann

Family| April 2023

Chalet Belmont is prachtig gelegen. Zeer rustig en een prachtig uitzicht. De tuin is zeer ruim en een waar paradijs voor kinderen. De chalet is goed uitgerust, je komt niets te kort. Het chalet was ook zeer proper. Als we 1 minpuntje moeten opsommen is dat het geluid door de muren ging. Als er iemand 's ochtends wakker is, de rest ook. De omgeving rond de chalet is fantastisch. Wij hebben vlakbij heel mooie wandelingen gemaakt. Bedankt voor de fijne week!

★★★★★

Liesbeth

Beautiful chalet with beautiful views. Cozy corner sofa with reading lamps. Important for us, we like to read. Also enjoyed the fireplace. Beautiful walks in the area.

Suppose | February 2023

 ★★★★★

Mayke and Twan

Gezin | januari 2023

We enjoyed the house, the view, the surroundings and the snow. It felt like coming home every time. Cozy up by the fireplace with a Belgian beer and cheese. Play a board game together. We had a great weekend together.

★★★★★

Brandt

Geweldige vakantie gehad! Het huisje is van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog een keer terug, maar dan in de zomer periode waarbij er dan iets meer open is. We hebben nu vooral van de omgeving, de haard in het huisje en van elkaar genoten.

With family | Dec 2022

 ★★★★★

Yvette Simons

Met partner | juli 2022

Great house, everything in good condition. Fantastic view, beautiful surroundings. Dinant Adventure was really cool with the kids, we did the Alpine Challenge.

La Libellule was highly recommended, delicious raclette and cheese fondue.

Givet is definitely worth driving to for the really large supermarket.

★★★★★

Family de B.

Logeren in een 'paleisje', weids uitzicht, rust en ruimte, prachtige omgeving, zon en warmte, een spelend eekhoorntje, een nieuwsgierige vos, vogelconcerten, een bijna volle maan ........ GENIETEN!

With partner | May 2022

★★★★☆

Renate

Mooie accommodatie! Sfeervol vakantiehuis met prachtig uitzicht. Rustige omgeving en gezellig ingericht.
Ook leuk om je vakantie door te brengen met (kleine) kinderen!

Met het gezin | april 2022

★★★★★

Frans

Wij waren voor de tweede keer in Chalet Belmont en hebben ook nu weer volop genoten van het comfortabele huis, de geweldige ligging en de prachtige omgeving. Bovendien hadden we het geluk van een week met uitstekend weer.

Met een vriend | november 2021

Fijn om te lezen dat jullie weer hebben genoten bij Tartan.
Het is idd een heerlijk plekje met een prachtig uitzicht.
En jullie hadden uiteraard super veel mazzel met het weer.

Wederom weer heel erg bedankt en wij hopen jullie ook de volgende keer welkom te mogen heten bij Belle Gite.

 ★★★★☆

Muriel

Lekker veel privacy en prachtig uitzicht. Perfecte plek als je er even tussenuit wil om goed uit te rusten. Gezellige open haard.

With the family | October 2021

Feel the Vibe

bottom of page