top of page

WONDERFULL LIFE

Voor ieder wat wils...

Het vakantiehuis dat aan je verwachting voldoet.

Let's
go

Vakantiehuis Ardennen huren?Belle Gite biedt prachtige landelijke vakantiehuizen in de Ardennen aan. Boek jouw vakantiehuisje in de Ardennen.

vakantiehuis ardennen huren?Belle Gite biedt prachtige landelijke vakantiehuizen in de Ardennen aan. Boek jouw vakantiehuis in de Ardennen.

Het gevoel van thuiskomen, als je binnenstapt in een van onze warme en knusse vakantiehuizen.
Dat is wat wij graag zien...
Vakantie of een weekend weg? Dichtbij in de regio Durbuy, La Roche-en-Ardenne, Spa en andere toplocaties in het hart van de Ardennen beschikken wij over sfeervolle  vakantiewoningen.
Ontdek de Bourgogne een regio die je zal verrassen. Natuurgebieden gevuld met middeleeuwse steden, en wijngaarden. Genieten van lokale gastronomie en authenticiteit.
Wordt wakker in een eeuwenoud Italiaans bergdorpje, op een hoogte van bijna 2000 meter.  Hier begint jouw vakantie in de bergen. Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige plek, ver weg van stress, verkeer en lawaai.
Nieuw in ons aanbod: Durbuy Nature.

Temidden van glooiende weilanden en spectaculaire panorama's staat een fantastisch vakantieverblijf voor 2 tot 9 personen met sauna en jacuzzi, waar het zeer aangenaam vertoeven is.

 

Rondom de prachtige natuur die de Ardennen te bieden heeft, èn Durbuy op een steenworp afstand.

Victor & Astrid van den Berg​​

Belle Gite

Zijkant-Huis.jpg
bottom of page