top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Barvaux

2-Zwembad-Ligstoel-Bank-RL-(3).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

★★★★★

D'Eer Anne

Met gezin | februari 2024

Dit is een prachtig vakantiehuis met alle comfort. Bij aankomst was het huis proper en verwarmd (hebben het al anders meegemaakt waardoor je 2 dagen nodig hebt om het huis op te warmen! dat was hier zeker niet het geval). 1 enkel minpuntje wil ik aanhalen : kookpotten OK maar de pannen zijn echt niet geschikt om nog in te bakken, het lukte zelfs niet om een gewoon ei erin te bakken. Ik hoop dat ze in dit huis enkel mensen krijgen die respect hebben.

★★★★☆

Fallon Geryl

Met gezin | december 2023

Super mooi en gezellig huisje, alles in keuken ook aanwezig. Moet zalig zijn in de zomer om er te verblijven met het zwembad. Ook op wandelafstand van de supermarkten en bakkerij. Kortom, zeker en vast een aanrader. Wij komen zeker terug maar dan meer naar het voorjaar toe.

★★★★☆

Jean-Luc

Met gezin | november 2023

Super zoals gewoonlijk met Belle Gîte.

★★★★★

Geert

Met familie | oktober 2023

Zeer mooi en gezellig huis, met fijne indeling. Hebben gezien de herfstperiode niet kunnen genieten van de mooi overdekte ruimte met zicht op het zwembad. Het huis geeft je een thuisgevoel met tevens alle materiaal om lekker te koken. De ligging is ideaal . Alle winkels ( bakkers , supermarkten , ...) zijn op wandelafstand ). Het bos is kortbij en op 40 minuten ben je te voet in het centrum van Durbuy. De nabije omgeving biedt veel mogelijkheden op kortere en langere wandelingen door bos en wei. Wij hebben genoten van een week actie, rust en gezelligheid vanuit dit mooie huis.

bottom of page