Onze

LAST MINUTES

© BELLE GITE

LA RAQUETTE

Een charmant verblijf voor 2-4 personen, dat met liefde voor authentieke materialen gerestaureerd is..Tegenover het kasteel van Ronzon ligt het buitenverblijf, dat vroeger gebruikt werd om te tennissen. Nu kunt in dit romantische verblijf heerlijk vakantie vieren, met de stad La Roche op een boogworp afstand.

MIDWEEK 01 - 4 OKTOBER

NU:

€ 419

LE TROUBADOUR

Een charmant verblijf voor 2-5 personen, waar kinderen niet uitgespeeld raken, en waarschijnlijk nooit meer weg willen!
 

Het is de ideale plek om vakantie op het Ardense platteland door te brengen met familie of vrienden. Natuurlijk is zo'n huis ook uw trouwe viervoeter van harte welkom.

WEEKEND 12 OKTOBER

NU:

€ 409

CAFE MOULIN

In de heuvels rond Barvaux, ligt een pittoreske villa voor 2 tot 6 personen met zwembad, waar het zeer aangenaam vertoeven is.

 

Geniet van de prachtige natuur die de Ardennen te bieden heeft, èn Durbuy op een steenworp afstand.

 

Een onvergetelijke ervaring!

WEEKEND 12 OKTOBER

NU:

€ 600

GITE AU FOYER

Heerlijk! 4 tot 8 persoons familiehuis met haard, grote tuin en blokhut, in een van de mooiste dorpen van Wallonië. Uw hond is van harte welkom!Het is een ideale plek voor wandelaars en mensen die van rust houden, u wandelt uit ons huis vandaan zo het bos in.

WEEKEND 12 OKTOBER

NU:

€ 499

CHEZ GASTON

Wat een geslaagde combinatie!
Verschillende tinten roze voeren de boventoon in dit heerlijk ruime vakantiehuis voor 4-8 personen.  Een fantastische plek om te vertoeven met familie of vrienden. De ligging zo vlakbij Durbuy is ideaal voor een sportief, culinair of lui-lekker verblijf! 

MIDWEEK 9 NOVEMBER

NU:

€ 335

VILLA RIVIERE

Een monumentale villa voor 6-9 personen, dat vroeger dienst deed als watermolen. Gelegen aan de rand van een charmant dorpje, biedt het ultieme rust en pure natuur rondom. De eigenaars hebben de oude watermolen en het terrein omgetoverd tot een subliem landgoed. De grote tuin rondom, de oude molen, riviertjes en de kleine vijvers maken deze plaats een zeer aangename plek.

MIDWEEK 9 OKTOBER

NU:

€ 949

LE CERF BLANC

Dit huis, geschikt voor 6-12 personen, ligt in een prachtige omgeving, met overweldigende uitzichten rondom, over de bossen van Mirwart en Saint-Hubert.

Alles is erop gericht om u een comfortabel en gezellig verblijf te bieden.

MIDWEEK 9 OKTOBER

NU:

€ 860

LE MANOIR

8 tot 14 persoons volledig gerenoveerd herenhuis met riante binnenruimte's, sauna en buitenbar. Gelegen in Heyd, vlakbij het gezellige Durbuy.Geweldig voor een familie-uitstap of een verblijf met vrienden.Aan de buitenzijde een geweldig overdekt terras met houtkachel.Binnen is het huis werkelijk van alle gemakken voorzien...

MIDWEEK 16 OKTOBER

NU:

€ 970

CASA PAVONE

Welkom in een sfeervol oud herenhuis in een rustige buurt aan de rand van Antwerpen, waar je je meteen thuis zult voelen. Het huis dateert uit 1905 en heeft nog prachtige originele elementen zoals glas-in-lood ramen, plafonds met ornamenten en geëtste ruiten. Ook de keuken en eetkamer heeft nog de originele betegeling.​

WEEKEND OKTOBER

NU:

€ 795

PETIT PROVENCE

Petit Provence is een 4 persoons vakantiehuisje, recentelijk volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Gelegen in Lignely, met zijn glooiende heuvels en vergezichten, een stukje Provence in de Ardennen. Natuur en heuvellandschappen rondom. ​

WEEKEND 5 OKTOBER

NU:

€ 259

LA CHARTREUSE

Beleef de Ardennen in een authentiek koetshuis voor 2-4 personen. Uniek gelegen met rondom natuur en rust en volledig gerenoveerd met oog voor detail. Alles is aanwezig om een start te maken met een heerlijk weekend of midweek.
 

WEEKEND 12 OKTOBER

NU:

€ 675

LE HIBOU

Vrijstaand Chaletmet haard 2p, aan bos.
Honden toegelaten. Gelegen in het kasteeldorp Villers St. Gertrude. Het biedt u een rustig verblijf, dicht bij de natuur en mooie dorpjes in de omgeving. De veranda aan de voorzijde van het chalet maakt het paradijsje compleet. Het Chalet is onlangs volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

WEEKEND 12 OKTOBER

NU:

€ 289