top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Petit-Han

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Marieke N.

Zeer mooi huis. Is groter dan het lijkt op de foto.s Goed afgewerkt en super gezellig.

Met het gezin | juli 2021

 ★★★★★

Hannelore

Met vrienden | mei 2021

Leuk huis op een prachtige locatie. Huisje in perfecte staat, met enorm uitgebreide keuken (inclusief alle benodigdheden). Kamers dik in orde, met goede douches in elke kamer. Mooie tuin, leuk dat er buitenspelen aanwezig waren. Dichtbij centrum van Durbuy! We hadden een zalig weekend ondanks het tegenvallende weer.

Bedankt voor deze prachtige reactie!

 ★★★★★

Jean-Marc d'Arnoud

Met partner | maart 2021

Ideaal huis voor een weekendje er tussenuit. Ligt tussen Durbuy (3km) en Barvaux (5km). Goede uitvalsbasis voor wandelingen. Uitermate net en goed onderhouden huis. Bakker en beenhouwer aan overkant van de straat. Op zondag wel veel verkeer naar Durbuy, wat door de ligging storend lawaai kan geven.

 ★★★★★

Ruth

Met het gezin | december 2020

Zeer mooie, grote, goed onderhouden woning. Durbuy op wandelafstand. Vriendelijke eigenaar. Een aanrader!

 ★★★★★

Tineke Veenstra

Met het gezin | januari 2021

Wij kijken terug naar een ontzettend aangenaam verblijf tijdens de overgang van oud naar nieuw. Dit huis heeft alles om zorgeloos te genieten. Prachtige kamers met elke een zalige douche, een keuken die tot in de details voorzien is van materialen, veel ruimte voor de kinderen om te spelen, een warme bakker aan de overkant van de straat... Kortom de moeite waard om nog eens terug te komen. 

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten.

 ★★★★☆

Anneleen

Met het gezin | december 2020

Prima locatie, dichtbij Durbuy en Barvaux. Super ingerichte woning , enkel een wasmachine ontbreekt , baby's en montainbikers maken dikwijls eens iets smerig. Gelegen vlakbij de eigenaar, dus bij problemen steeds iemand in de buurt ( alhoewel dat niet nodig was )

 ★★★★★

Luc Lambert

Met groep | september 2020

Prachtig huis met mooie tuin. Voorzien van al het nodige in keuken (uitzonderlijk goed!) Slaapkamers en badkamers prima. Verdere pluspunten: nabijheid bakker en slager en leuke bar vlakbij. Wel lawaai van verkeer maar uitstekende isolatie bij sluiten vensters. Voor herhaling vatbaar. P.S. Zeer vriendelijke ontvangst.

Bedankt voor het mooie compliment.
Leuk om te lezen dat jullie allemaal genoten hebben. 
Jullie hadden de hele week prachtig weer!

 ★★★★☆

Tess van der Ven

Met groep | juli 2020

Zeer aangenaam verblijf. Perfect voor 8 personen. Durbuy ligt vlakbij . Het huis is zeer netjes! Zeer vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar.

bottom of page