Greyscale Landscape

REGELS

COVID-19 | Veelgestelde vragen

Update 27-01-2021

Covid-19 is door het WHO erkend is als pandemie, hierdoor wordt het virus niet meer als onverwachte omstandigheid beschouwd. 
Mocht er een lockdown zijn in de Ardennen, waardoor wij onze huizen moeten sluiten kunt u verzetten naar een andere datum.  Daarbuiten gelden de normale annuleringsvoorwaarden.


Onze vakantiehuizen zijn geopend en toegankelijk volgens de regels die door de overheid zijn vastgesteld. 

 

Verplaatsingen voor recreatief-toeristische doeleinden van en naar België zijn verboden van woensdag 27 januari tot maandag 1 maart 2021. 

Sinds 2 november 2020 is het maximum aantal personen in je vakantiewoning beperkt tot de gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen en maximum 1 andere nauw contact. Als die andere  persoon niet tot de nauwe contacten van het gezin behoren, moeten zij wel telkens de afstand van 1,5 meter kunnen bewaren. Met andere woorden: voor een vakantiehuis gelden dezelfde regels als wanneer men iemand zou uitnodigen in zijn/haar eigen huis. 


Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om ervoor te zorgen dat de limieten per huishouden worden gerespecteerd en niet van de verhuurder.  De huurder dient hierdoor zelf maatregelen te treffen door het aantal te verkleinen of aan te passen. Dit betekent concreet dat er om die reden niet verzet of kosteloos geannuleerd kan worden.


Mocht er een lockdown zijn in de Ardennen, waardoor wij onze huizen moeten sluiten kunt u verzetten naar een andere datum.  Daarbuiten gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Bij het verzetten van een boeking gelden de nieuwe prijzen van de periode waarin u boekt. Dit kan hoger of lager uitvallen.

Deze regels zijn geldig tot 01 maart 2021. Reserveringen na deze datum worden nog niet beïnvloed. Voor verblijven buiten deze periode gelden de algemene voorwaarden.

Meer info: https://www.info-coronavirus.be/ 

Openstaande Saldo's

Hoewel wij het mogelijk maken om uw betaling in meerdere delen te voldoen, wil dit niet aangeven dat u niet aan uw betalingsverplichting hoeft te voldoen. De eigenaar van het vakantiehuis, heeft deze periode voor u geblokkeerd en kijkt uit naar uw komst.  Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op uw boeking en indien u het saldo niet tijdig voldoet, zijn wij genoodzaakt om de boeking te annuleren en verliest u uw voorschot.  
 

Wij wensen u dit niet toe en vragen u dus om de betalingen op tijd uit te voeren.

Public Health Passenger Locator Form

Als u van plan bent naar België te reizen of naar België terug te keren na een verblijf in het buitenland, moet u

het laatste reisadvies lezen.


Binnen 48 uur voor aankomst in België een Passenger Locator Form invullen
Behalve wanneer u minder dan 48 uur in België blijven.

 

https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form