top of page

Belle Gite Holiday home, 8-14 people

Belgian Ardennes, Grand Menil

INDELING

Entrance

 

De entree bevindt aan de voorzijde van het huis naast de grote boogvormige ramen. Bij binnenkomst in wat vroeger de stallen waren volop ruimte voor jassen, schoenen en laarzen. 

Living

A very spacious living room with a beautiful granite floor and whitewashed walls with a long table, 4 sturdy Chesterfield sofas, a lovely fireplace (insert), flat screen TV, Belgacom TV, WiFi, CD player.
Games and CDs are provided.!

Eetkamer

In de sfeervolle eetkamer staat een stoere tafel. Op ooghoogte een knapperend vuur tijdens het borrelen of dineren van de tweede insert haardkachel. In de eetkamer heeft u ook contact met de keuken...

Vanuit de eetkamer de trap naar de eerste etage.

kitchen

De keuken is heerlijk ruim zodat je met meerdere gezellig kunt koken. In het midden een werkblad van roestvrij staal. Er is een ruime koelkast aanwezig met eronder een vriezer, gasfornuis 5 pitten, waterkoker, filter- koffiezet apparaat, nespresso machine, oven, mixer en genoeg pannen om er een lekker diner van te maken.

 

Mooie vintage-kast met ruim voldoende servies.

Slaapkamer 1

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.​

Bedroom 2

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.​

Bedroom 4

 

A single bed of 80 cm with duvet. The loft has 2 box-spring beds with single duvets. The room has a private bathroom with shower, sink and toilet.

Slaapkamer 5

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op.
Vide met 2 boxspringbeddenDe kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bedroom 3

2 box spring beds with 2 mattresses of 80 cm each. There are single duvets on it. The room has a private bathroom with shower, sink and toilet.

Badkamer 4

De slaapkamer heeft een eigen badkamer op de kamer. Het is een ruime badkamer met een bad / douche combinatie en toilet.

Tuin / Terras

Aan de voorkant van het huis een een groot terras.  Je loopt vanuit het huis ook zo de tuin in met mooie oude bomen en schaduwplekken. Stoere overdekte buiten-lodge met een prachtige tafel, een hoek waar u lekker kunt chillen en ook een gezellig vuur maken als het wat frisser word.


De meeste gasten die er zijn geweest zitten merendeels van de tijd op deze geweldige plek. Uiteraard is een BBQ aanwezig!

Sauna

Aan de tuinzijde een echte sauna voor
6 tot 8 personen. Lekker hoor..

Le Grand Menil

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page