top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-4 personen

Belgische Ardennen, Rendeux

La-Biche-Presentation-(1B).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Trudy

Met partner| juli 2023

Het is een prachtige omgeving en vakantiehuisje. Leuk, gezellig ingericht,  comfortabel en netjes, prima week gehad. Top!

 ★★★★☆

Cor

Met partner| juni 2023

We hebben genoten van het huisje van de omgeving van de stilte, kortom het was heerlijk!!

We zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen .  

 ★★★☆☆

Angela

Met vriendin| april 2023

Knus huisje, gezellig ingericht, mooie en rustige ligging in een straatje met chalets iets buiten het dorp. Redelijke bedden. Goed uitgeruste keuken, al miste ik wel een magnetron en werd het water in de keuken niet warm. (Gelukkig is er een vaatwasser). Kleine teleurstelling dat de platenspeler niet werkt (niet aangesloten op de boxen). Lekkere douche maar kost wat gehannes om de temperatuur goed te krijgen. Het huisje kan ook wel een keer een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Al met al een leuk huisje maar met een aantal onnodige tekortkomingen..

 ★★☆☆☆

Sarah

Gezin| april 2023

Het huisje was niet wat we verwacht hadden. De buitenkant geeft een verwaarloosde indruk. Op de foto's was alles veel mooier voorgesteld. Binnen was de algemene indruk wel goed maar veel was vuil of kapot als je beter keek. Kapot licht in de oven. Handvat diepvries, gordijnen vielen naar beneden, heel veel stof bovenop de kasten, bestek en tassen stonden vuil in de kast, gordijnen zitplaats vol met vlekken,... de bedden waren zeer goed.

 ★☆☆☆☆

Raf

Stel | maart 2023

We hebben afgelopen weekend in La Biche verbleven, wat ik een “verouderd en pover onderhouden” chalet zou durven noemen.

Overal stofnetten, tocht, geen stofzuiger, mini wastafel, lekkende dakgoot boven inkom....niet strokend met de advertentie.

Bijkomend kregen we zaterdag een sms of de huisbazin langs mocht komen om iets af te geven, hetgeen me niet gebruikelijk lijkt. Wij hebben toegestemd maar zijn niet thuis gebleven om haar te ontmoeten.

 ★★★★☆

Sandra

Stel met hond | februari 2023

La Biche is een zeer net en gezellig huisje met zeer rustige ligging. Zeer gezellig en smaakvol ingericht met alles er op en er aan. Vanuit het huisje kan je rechtstreeks beginnen wandelen in een prachtig gebied. Ook de pick-up met een disco platencollectie was pure nostalgie. Wij komen zeker terug!

 ★★☆☆☆

Lieselotte

Met gezin | februari 2023

Ons verblijf verliep iets anders dan we gewend zijn van de Belle Gite huisjes. Ik vond het bed niet super goed liggen, de vaatwasser deed het niet optimaal en het water van de douche werd niet super warm. Verder was het wel fijn vertoeven tussen de bomen met uitzicht over de vallei, heerlijk stil en rustig, in de namiddag aperitieven in het zonnetje op het terras, deed deugd.

 ★★★★☆

Lievyns Koen

Met echtgenote | december 2022

Leuk vakantiehuis!

 ★★★☆☆

Anna

Met familie | oktober 2022

Het huisje is netjes, goed voorzien, goede bedden, snel opgewarmd, badkamer oké met goeie douche, leuk terras. Eerder klein en wat donker binnen. Sommige foto's op de website geven een ander beeld dan de werkelijkheid. De mooie, stoffen hoekzetel werd vervangen door een minder fraaie lederen driezit, de slaapkamer met de twee enkele bedden is niet meer wit geschilderd en de witte gordijntjes maakten plaats voor donkerder. Hierdoor oogt alles minder fris als op de website. Ook het terrasmeubilair is vervangen door donkerder zeteltjes. Zou eens mogen geupdated worden. Groot pluspunt is de prachtige omgeving en de mogelijkheid om direct vanuit het huisje de wandelingen te starten.

bottom of page