top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-4 personen

Belgische Ardennen, Manhay

Bij de Haard (5).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Mendy de Jong

Stel | november 2019

Het is echt een heerlijke plek. Het is een THUIS! Er is aan alles gedacht, het is schoon, het is gezellig en hele vriendelijke eigenaren. Zeker een aanrader!

 ★★★★☆

Annet

Met het gezin | september 2017

De directe omgeving van het huisje is prachtig en er zijn ook mooie uitstapjes in de natuur te maken in de omgeving. Wandelen, kayakken, fietsen is allemaal mogelijk in de omgeving. Het huisje is prachtig opgeknapt en met heel veel zorg voor detail ingericht. We voelden ons direct welkom en op ons gemak. Voor de kinderen genoeg ruimte in en om het huisje (eigen terras en grasveld) om heerlijk te spelen. De ideale plek om weer even helemaal op te laden!

Super leuk om te lezen dat de kinderen een fijn verblijf hebben gehad. 
Wij hopen jullie dan ook weer een keer welkom te mogen heten bij Belle Gite.

 ★★★★★

Chantal 

Stel | februari 2017

Het koetshuis ligt midden in de natuur! Je stapt de deur uit en bent meteen in de natuur en in het bos. En met enig geluk zie je vanuit de badkamer de hertjes...echt fantastisch! Een heerlijk, licht en mooi en compleet ingericht huis! Het ontbreekt er aan niks. Een heerlijke ruimte in een mooie omgeving. Zeer warme eigenaren en je voelt je erg welkom. Openhaard aan, lekker wandelen, wijntje...kortom...totale ontspanning is gegarandeerd

 ★★★★★

Sanne 

Stel | september 2016

Het ontbreekt je aan niets in dit huisje! Wij hebben ontzettend genoten van de fully equipped keuken, heerlijk gekookt en gebakken (er liggen ook kookboeken!), het ruime bad, de fijne sfeer en de rust en ruimte. Het is zowel binnen als buiten heerlijk relaxen en zelfs als je geen zin hebt om iets te ondernemen in de mooie omgeving, dan zul je hier nog een toptijd hebben.

 ★★★★★

Maud van Ittersum

Stel | september 2016

Het was thuiskomen op vakantie. Zo ontzettend gastvrij werden we ontvangen, en zo vertrouwd bijna voelde vervolgens ons verblijf in het koetshuis. Aan werkelijk alles is gedacht, het huis is prachtig verbouwd en meer dan een vakantiehuis. We hebben extra genoten van de lieve verse bloemetjes uit eigen tuin die voor ons waren neergezet, van het buitenplekje waar we een fijn vuurtje hadden en van het magische uitzicht vanuit de badkamer, zelfs douchen voelde bijzonder. Op deze plek hadden we wel een eeuwigheid willen blijven!

Wauw, dat is een mooie beoordeling, dank je wel.
Ik zal deze meteen doormailen naar de eigenaars, die zullen hier super blij mee zijn.

Tot een andere keer dan maar ;-)

 ★★★★★

Hans

Stel | augustus 2016

Heerlijk rustig, veel wild ( zwijnen en reeën ) wel ook veel drassige stukken, zelfs in de zomer!! Aanrader als je van rust en ruimte houdt!

bottom of page