top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 1-5 personen

Belgische Ardennen, Weris

2 Living (15).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★☆☆

Ives en Caroline

Koppel| juli 2023

Hebben zeer genoten van ons verblijf in Wéris. Mooi dorpje prachtige wandelingen in de buurt en omstreken. Onze indruk van het huisje was eerst wow bij het binnenkomen mooi ingericht en gezellig. Maar na een paar dagen zagen we toch dat er hier en daar nog veel verbetering nodig is. Enkel glas in de ramen, badkamer spotvrij houden, keukengerei was zeer proper met uitzondering van de oven. Die is een ramp. Houtwerk buiten is ook aan vervanging toe. Zeer mooi en grote zonnige tuin, gezellig om in te zitten en veel speelruimte voor de hond. Volledig omheind ook een pluspunt. Uiteindelijk goed verblijf gehad mede dankzij het mooie weer.

 ★★★★★

Ludwig

Gezin | februari 2023

Wij hebben als gezin een heerlijk lang weekend mogen verblijven in dit huisje. Wij hebben het als een heerlijke woning ervaring. Het is niet het meest moderne huis, maar alles is aanwezig en alles functioneert....en het huisje was gewoon schoon. De omgeving is fantastisch en vanuit het huisje kun je alle kanten op. 's Avonds is het muisstil....je hoort absoluut niets. Een heel prettige ervaring. Ook in het voorjaar en in de zomer moet het mooi zijn want de tuin is mooi. Wij hadden 1 klein probleempje waarvoor wij de eigenaar hebben gebeld....maar hij spreekt geen Nederlands en wij geen Frans.....maar gelukkig kun je dan terugvallen op Astrid van Belle Gites waarvan je een 06 nummer ontvangt bij de bevestiging. Zij pakt beantwoord ook direct haar telefoon en heeft zelf al een antwoord en anders regelt ze het voor je.

 ★★★★☆

Alie

Stel | februari 2023

Een heerlijke midweek gehad. Een fijn huisje met een heerlijke tuin in het leuke plaatsje Weris. Fijne wandelingen in de buurt.

 ★★★★☆

Hoefnagels

Stel | september 2022

Heerlijk genoten van dit knusse huis met grote tuin. het weer was goed en de omgeving prachtig.

 ★★★☆☆

Emiel & Co

Met het gezin | mei 2022

Heerlijke vakantie gehad met het gezin. Het weer was geweldig en we hebben om die reden weinig binnen gezeten. Het huisje ligt geheel vrijstaand met een mooie, beschutte tuin erom heen. Twee schommels voor de kinderen, een eenvoudige tuinset en een functionele picknicktafel. Het huisje zelf mag qua onderhoud wel wat aandacht hebben. Hoewel het er schoon uitziet en de woonkamer recent is opgefrist, lijkt dit vooral een esthetische aanpak geweest. Kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk, het hout rondom het huisje, het verdient wel de nodige aandacht, want het piept, kraakt en tocht behoorlijk. Zeker in de herfst of winter stook je hier denk ik grotendeels voor de mussen. De matrassen zijn ook aan vervanging toe gok ik, want je rolt telkens naar het midden toe. Het bubbelbad werkt evenmin. Kort en goed; qua locatie en omgeving zeker een 8,5. Qua faciliteiten in het huis een 7,5. Qua onderhoud/comfort zou ik zeggen een 6,5. We raden dit huisje aan voor stellen of gezinnen, er zijn voldoende slaapkamers, een ruime badkamer, maar de woonkamer is qua omvang wat beperkt. Ik kan me zo voorstellen dat het in de winter met vier volwassenen al gauw een beetje claustrofobisch aandoet.

 ★★★★☆

Petra

Met partner | januari 2022

Wat een heerlijk, compleet huisje in een heel mooi dorpje. We hebben genoten en komen vast nog eens terug.

 ★★★★★

Erwin

Met partner | juli 2020

We hadden onze hond meegenomen. De ligging van het huis is perfect, je bent zo in de bossen. Ook de grote omheinde tuin was een waar speelparadijs voor de hond!

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van alles.

Wij hopen jullie natuurlijk ook een volgende keer te mogen begroeten bij Belle Gite.

Feel the Vibe

bottom of page