top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 8-14 personen

Belgische Ardennen, Heyd

4 Dining & Pool (4).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

De Ceuster

Familiegroep | januari 2024

Wat een prachtig huis; echt alles aanwezig voor een top verblijf: sauna, prachtige tuin & terras. Het huis is ook tip top in orde & zeer goed uitgerust. Ruime kamers & badkamers, in de keuken letterlijk alles aanwezig en goed georganiseerd. Een aanrader.

 ★★★★☆

Fam. Timmerman

Familiegroep | december 2023

Voor de eerste keer zouden we Kerstmis vieren buitenshuis. Wel wat schrik over hoe dit zou meevallen. Direct bij het binnenkomen zagen we een mooi versierde kerstboom en kerstversieringen. Dat viel al goed mee. Het huis was prachtig, genoeg ruimte voor een groep van 12. Heel veel gerief aanwezig in de keuken. De grote pluspunten waren echter de sauna, de pooltafel, darts en de hottub. Een aanrader in ieder geval.

 ★★★★☆

Fam. Hex

Familiegroep | augustus 2023

Het was een heel tof weekend met deze groep in Le Manoir. We hebben ons geen seconde verveeld! Zowel binnen als buiten is het aangenaam vertoeven! Alles is aanwezig in dit zeer praktische huis. Misschien een kleine tip, een borstel, swiffer, vuilblikje...dat hebben we gemist.

 ★★★★★

Martine

Met gezin | december 2022

We hebben enorm genoten van ons familieweekend. Prachtige omgeving, een gezellig familiehuis in kerstsfeer. Mooie wandelingen gemaakt, maar vooral genoten van het gezellig samenzijn.

 ★★★★★

Govaerts

Met vrienden | december 2022

We vertrokken met een bang hartje naar Heyd. De eerste keer met 13 personen en
2 honden in de Ardennen. Het huis en de omgeving vielen supergoed mee. Ieder had zijin eigen slaap en badkamer zodat er toch voldoende ruimte was en we niet op elkaars lip leefden. De eigenaar was ten alle tijde bereikbaar en sprak zelfs Nederlands wat voor ons super was. We kunnen deze gite en eigenaar zeker aanbevelen voor hun gastvrijheid en bereidheid. Topverblijf.

 ★★★★★

Ulla

Met vriendinnen | oktober 2022

Geweldig huis / attente gastheer

 ★★★★★

Guy de Mil

Met groep | oktober 2022

Pittoresk dorpje met veel moois en een prachtige natuur. Ons verblijf in het vakantiehuis was heel goed en aangenaam! Zowel in het huis van als errond is alles aanwezig om het leuk te hebben, door het zonnige weer was het lekker vertoeven op het buitenterras met prachtig uitzicht. In het huis had ieder zijn eigen kamer. In de keuken was alles en aan de grote tafel konden we alweer samen vertoeven om onze maaltijden te verorberen. Dus hebben we allemaal genoten van ons verblijf in Le Manoir! Wat ook mag gezegd worden is dat de eigenaars heel vriendelijke mensen zijn. Bij onze aankomst kregen we chocolade, eitjes, confituur en noten, bedankt voor deze warme welkom en hopelijk tot een volgende!!

 ★★★★★

Erik Marcelis

Met familie | augustus 2022

Formidabel vakantiehuis !!!! Vanaf de eerste minuut voelden wij er ons thuis. Wij waren er met onze 3 kinderen en hun gezinnetjes, en iedereen, van de oudste (65)tot de jongste (8) waren super enthousiast !!! Het huisje, de omgeving...alles was gewoon knap. 's Avonds konden we genieten van het leuke terras. De rustige omgeving was ook om van te genieten. Kortom.... superbedankt ,wij hebben genoten, genoten, genoten !!!!!

bottom of page