top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-5 personen

Belgische Ardennen, La Roche

1. Rondom Chalet (9).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Kris De Coster

Met groep | juli 2023

Zeer leuk vakantiehuis. Midden in bos en rustig gelegen. Perfecte uitvalsbasis voor mooie wandeling. Huisje heeft alle voorzieningen. Enkel de wifi kan beter. Zeker een plek om terug te komen.

 ★★★★★

Persyn

Stel | juli 2023

Super vakantie, "air de silence", super ingerichte keuken

 ★★★★★

José

Stel | mei 2023

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad en genoten van de rust en de natuur!! Op nog geen 200 m van het huisje zijn er vier beverdammen, helaas waren wij er niet op het juiste uur maar blijkbaar is de kans in de avondschemering het grootst. Het huisje zelf is heel proper en comfortabel. Het enige wat in mijn ogen ontbrak is een fatsoenlijk koksmes om groenten te snijden, verder was alles dik in orde!

 ★★★★★

Sandra

Stel | april 2023

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Le Refuge met onze hondjes. De locatie van het chalet ligt midden in de bossen en ca. 10 minuten rij-afstand van La Roche voor je boodschappen en een terrasje. Zoek je rust, dan boek je dit sfeervolle en volledig uitgeruste chalet.

 ★★★☆☆

Ben

Gezin | april 2023

Le Refuge is een vrij recent volledig herbouwd/gerenoveerde chalet. Alles is/voelt nieuw; van het bestek en de keuken tot de douche. Mooi losstaand. Ik had zelf aan de hand van de foto's gedacht dat het wat groter zou zijn. Fijne plekjes gemaakt voor als de zon schijnt op het terras aan de achterzijde. Energiekosten werden apart in rekening gebracht, ik kan me niet herinneren dat ik dat online heb vermeld zien staan. Voor 4 dagen waren we meen ik 20 euro kwijt.

 ★★★★☆

Mike

Gezin | februari 2023

Dit vakantiehuis ligt op een geweldige ligging, door elk raam dat je kijkt zie je de natuur! Dus voor wie even tot rust wilt komen dan ben je hier aan het juiste adres, in de buurt zijn er heel wat wandelingen die je kan meemaken. In dit huisje is er veel voorzien, de houtkachel geeft een warmte aan het huisje. We vonden het enkel spijtig dat er in de living geen gordijnen waren. Er mocht ook informatie hangen hoe de verwarming in de slaapkamer werkte, want we wisten ook niet hoe dit ging. En het grootste hekelpunt was dat de ventilator in de badkamer constant draaide, daardoor kon je de deur ook niet openlaten om de warmte naar daar te laten gaan. Hopelijk doen de eigenaars hier snel iets aan. Buiten dit kan ik het enkel maar aanraden!!

 ★★★★☆

Johan

Gezin | februari 2023

Zeer mooie en rustige ligging. En toch op bevattelijke afstand van de'bewoonde wereld'. Het huisje is leuk ingericht. Op koude dagen echter is het noodzakelijk om bij te stoken met de houtkachel om de binnentemperatuur op een aanvaardbaar peil te krijgen.

 ★★★★★

Patrick

Stel | januari 2023

Een verrassend en zeer mooi afgewerkte chalet. Zeer mooi ingericht.

Feel the Vibe

bottom of page