top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Houffalize

DSC-00286.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Nadia

Met gezin | november 2023

Zeer aangenaam huis met sympathieke eigenaar. Wij voelden ons thuis in het mooie Terre Ferme. We kwamen met de kinderen en kleinkind en het huis is enorm goed ingedeeld voor een gezellige week samen aldaar te werken, koken en gezellig samen te zijn. Mooie omgeving, leuke rustige wandelingen vanuit het huis. Houffalize ligt vlakbij met nog een zalige Ardenne slager en leuke sfeer. Komen zeker nog eens terug in de zomer. Want zeer mooie uitnodigende tuin met zalig terras en met een uitzicht om U tegen te zeggen. Hartelijk dank voor het verhuren van deze mooie gîte.

 ★★★★★

Eddie

Met vrienden | november 2023

Afgelopen weekend met 8 vrienden onze jaarlijkse reünie voor het eerst in La Terre Ferme gehouden. Wat een mooi, licht en ruim huis met aan de zuidkant een wijds uitzicht op de Ardennen. En ook nog eens prima bereikbaar en toegankelijk. Met 2 badkamers, een kookeiland, een grote eettafel en een ruime living voldeed dit volledig aan onze wensen. We hopen hier volgend jaar zeker terug te komen.

 ★★★★☆

Peter

Met gezin | oktober 2023

Heel groot en mooi huis. Veel mogelijkheden in de prachtige omgeving. Het huis begint hier en daar wel wat 'slijtage' te vertonen. Een beetje TLC is nodig :-) om terug TOP te zijn. We hebben een hele leuke tijd gehad. Jammer dat er die week geen internet of tv aanwezig was wegens technische storing . Dank ook aan Frank voor de goede raad.

 ★★☆☆☆

Stan Laudy

Met vrienden | september 2023

Fantastisch huis, ruim van indeling met een prachtig uitzicht. Maar, achterstallig onderhoud (o.a. bouwkundig en poetsniveau) en het ontbreken van raam horren heeft het vakantieplezier nadelig beïnvloed. Vele muggenbeten hebben de nachtrust geen goed gedaan, het fornuis is echt aan vervanging toe, het loshangende buitenluik heeft menigeen uit zijn slaap gehouden. Mijn advies aan de beheerder is dan ook om het huis eens goed onderhanden te nemen want het is het zeker waard! 1200 Euro voor 7 dagen is immers veel geld waarbij "de tand des tijds" dit bedrag niet rechtvaardigt.

 ★★★★★

van Hoyweghen

Met gezin | juni 2023

Terre Ferme is een prachtig vakantieverblijf, mooie ligging, gezellig ingericht, voldoende keukengerief, fantastische tuin en uitzicht. Deze winter komen we opnieuw.

 ★★★★★

Familie Volckaert

Met gezin | april 2023

Tweede keer dat we dit vakantiehuis bezochten en opnieuw onder de indruk van het fantastische uitzicht en de rustige ligging. De open leefruimte zorgt voor een heel gezellige sfeer en alle faciliteiten zijn aanwezig. Wij gaan zeker nog terug!

 ★★★★★

Luc Giezenaar

Het was wederom een mooi plekje, we hebben met de hele familie genoten!

Met familie | oktober 2022

 ★★★★☆

Bert van Egdom

Met gezin | september 2022

Heerlijk huis, zeer smaakvol ingericht, hoge kwaliteit, lekker ruim en slim ingedeeld. Fijne tuin dat helemaal omheind is met hekwerk. Fijn voor kleinkind die de ruimte heeft maar niet kan weglopen. Nadeel is dat de kasten op de slaapkamers boven geen kleidingkasten zijn en je in principe alles in de walk-in closet beneden zou moeten gebruiken. Je kan de kleren niet uit de reiskoffers halen. Daarnaast is de Wifi zwak als je er met meerdere mobiele telefoons op aan gesloten bent. Beter om extra Wifi boosters/versterker te plaatsen. We hebben voor september 2023 al weer geboekt. 

 ★★★★★

Ester

Met het gezin | juli 2022

Sfeervol huis van alle gemakken voorzien. Prachtig ingericht en met veel ruimte. De tuin was heerlijk groot met verschillende zithoekjes waarvan de veranda een topper was! De ligging is rustig en het uitzicht iedere dag weer genieten. We hebben er een fijne week gehad!

bottom of page