top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Houffalize

DSC-00286.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

van Hoyweghen

Met gezin | juni 2023

Terre Ferme is een prachtig vakantieverblijf, mooie ligging, gezellig ingericht, voldoende keukengerief, fantastische tuin en uitzicht. Deze winter komen we opnieuw.

 ★★★★★

Familie Volckaert

Met gezin | april 2023

Tweede keer dat we dit vakantiehuis bezochten en opnieuw onder de indruk van het fantastische uitzicht en de rustige ligging. De open leefruimte zorgt voor een heel gezellige sfeer en alle faciliteiten zijn aanwezig. Wij gaan zeker nog terug!

 ★★★★★

Luc Giezenaar

Het was wederom een mooi plekje, we hebben met de hele familie genoten!

Met familie | oktober 2022

 ★★★★☆

Bert van Egdom

Met gezin | september 2022

Heerlijk huis, zeer smaakvol ingericht, hoge kwaliteit, lekker ruim en slim ingedeeld. Fijne tuin dat helemaal omheind is met hekwerk. Fijn voor kleinkind die de ruimte heeft maar niet kan weglopen. Nadeel is dat de kasten op de slaapkamers boven geen kleidingkasten zijn en je in principe alles in de walk-in closet beneden zou moeten gebruiken. Je kan de kleren niet uit de reiskoffers halen. Daarnaast is de Wifi zwak als je er met meerdere mobiele telefoons op aan gesloten bent. Beter om extra Wifi boosters/versterker te plaatsen. We hebben voor september 2023 al weer geboekt. 

 ★★★★★

Ester

Met het gezin | juli 2022

Sfeervol huis van alle gemakken voorzien. Prachtig ingericht en met veel ruimte. De tuin was heerlijk groot met verschillende zithoekjes waarvan de veranda een topper was! De ligging is rustig en het uitzicht iedere dag weer genieten. We hebben er een fijne week gehad!

bottom of page