top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 8-15 personen

Belgische Ardennen, Wéris

AU REPAIRE (6).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Freddy Gemis

Met familie| oktober 2022

Door de behulpzame ontvangst van Melvin, voelden we ons meteen welkom in de gezellige familiewoning. De rustige tuin en omgeving compenseerde de kleine ongemakjes. Met hulp van de huisinfo werd het voor ons allemaal een fijn wandelweekend afgewisseld met tenniswedstrijdjes.

 ★★★★★

van Rijswijk

Met familie | juni 2022

Een geweldig huis met heel veel ruimte! Wij waren er met onze kinderen en kleinkinderen. Totaal 8 volwassenen en 2 kindjes van 1 en 3. Zowel binnen als buiten kun je ondanks de hoeveelheid mensen je gemakkelijk even terugtrekken met een boek. De omgeving van Weris met het nabij gelegen Durbuy is schitterend.

 ★★★★☆

Lynn Boterberg

Met groep | mei 2022

Het was een leuk huisje. Wéris is een zeer tof dorpje, super gezellig. En dit is de 2de maal dat we boeken via Belle Gite en nog steeds super content van!

Astrid staat altijd paraat, zeer leuk!

 ★★★★☆

Jacqueline Bovy-Janssen

Met groep | maart 2022

We hebben een heerlijk verblijf gehad in het huis, alles was goed verzorgd en de ruimtes waren allemaal heel gezellig! Alles was ruimschoots aanwezig, zeer goed ingericht!

Hoi Jacqueline,

Super, dank je wel voor het mooie compliment.

Wie weet tot nog eens bij Au Repaire of in 1 van onze andere vakantie woningen.

 ★★★★☆

Charlotte

Met groep | februari 2022

Een huis dat perfect ons weekend weerspiegelt: warm, vriendelijk, met mooie ruimtes De locatie is perfect, de omgeving zeer aangenaam.

bottom of page