Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Barvaux

2-Zwembad-Ligstoel-Bank-RL-(3).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Silvija van Wanroooij

Met partner | april 2022

Prachtig sfeervol huis, veel aandacht voor details en sfeer. Keurig schoongemaakt, warm welkom. Het huis ademt en leeft ik werd er echt blij van. Heerlijke tuin, fantastische sfeer, leuk zwembad. Netflix op tv, afwasmachine werkte prima- alles is aanwezig om dit tot een fantastisch verblijf in de Ardennen te maken. Kort bij het leuke Durbuy. Mooie slaapkamers, goede matrassen. Op een slaapkamer staan 2 eenpersoons latten bodems tegen elkaar aan met een ombouw eromheen. Deze zou ik zelf als een 2 eenpersoons bedden neerzetten, en de ombouw is een beetje wiebelig. Dat stoort niet. Wel ( maar dat is persoonlijk) heb ik wat last gehad avonds in bed van het tikken ( ik vermoed van de verwarmingsketel) Dat is echt het enige puntje wat ik kan noemen. Oprecht een heel heel mooi sfeervol fijn huis, luxe en erg prettig te vertoeven. Wij hebben genoten en hopen zeker nog eens terug te komen! Dankjewel! En de eigenaar is zeer gemakkelijk en snel in het contact wat ook heel fijn is!

 ★★★★★

Jeanne

Met partner | september 2021

We hebben een heerlijk weekje gehad in uw huis. Het weer was goed dus veel van het zwembad gebruik kunnen maken. Super! Erg mooi huis en mooie tuin. De serre is ook een aanvulling voor het huis!. Verder is het gezellig ingericht en er is ruim voldoende van alles aanwezig. Het huis was ook schoon. Dat maak je wel eens anders mee. Leuke dorpjes in de omgeving om wat te drinken en te eten. Paar brocante markten bezocht. Gefietst en gewandeld langs rivier de Ourthe. Wij hebben genoten!! Zeker een aanrader!!

Heel fijn om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad en geluk met het weer.
Het is een fijn plekje en niet ver van alles vandaan.

Wij zullen de eigenaar vragen dit compliment ook door te geven aan de poetsvrouw. Voor haar natuurlijk ook heel fijn om eens een compliment te krijgen.

Nogmaals enorm bedankt en wie weet tot een volgende keer.

 ★★★★★

Joost

Met partner | september 2020

Prachtig huis, van alle gemakken voorzien, prima bedden. Smaakvol ingericht en compleet. Niets op aan te merken.

Een paar Jan van Haasteren-puzzels: leuk.

 ★★★★☆

E de Melker

Met het gezin | juli 2020

Prachtig huis op een mooie plek.
Wij hadden perfect weer om optimaal van het zwembad gebruik te maken.
Enige minpunt binnen wordt het erg heet, vooral boven. Airco zou in dit mooie huis niet misstaan. Wij hebben een fijne week gehad.
Zeker een aanrader.

Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van het huis en het zwembad. Jullie hadden perfect weer om lekker af te koelen in het zwembad.

Ik denk dat we allemaal deze week last hadden van hete slaapkamers met deze hoge temperaturen ;-)

 ★★★★★

Vera

Met partner | juni 2020

We hebben genoten van ons verblijf in Cafe Moulin en zouden gemakkelijk nog een week zijn gebleven. Het huis is gezellig en zeer goed uitgerust, maar wat het echt bijzonder maakt, is de buitenruimte met privézwembad en loungeruimte. Wij komen zeker terug!

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie.
Heel fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het huis en de omgeving.

We zien u graag weer bij Belle Gite.

 ★★★★☆

Raimon

Met het gezin | juni 2020

Wij hebben een top verblijf gehad in deze sfeervolle woning. Een woning van alle luxe voorzien, vooral het buitenverblijf en zwembad is geweldig. De ligging van het huis is ook schitterend! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Fijn om te lezen dat jullie heerlijk hebben genoten.

Wij hopen jullie ook weer een volgende keer welkom te mogen heten bij Belle Gite. 

 ★★★★☆

Familie Hofman

Met het gezin | oktober 2019

Karakteristiek oud huis, met moderne badkamers.
Erg gezellig. Voor herhaling vatbaar.

 ★★★★★

Winfried Bracht

Met partner | september 2019

Zeer aangenaam verblijf in Barvaux. Een zeer mooi huis, zeer goed onderhouden. Leuk en gezellig interieur. Alles zeer schoon.
We komen graag terug.

 ★★★★★

Herjan

Met het gezin | juli 2019

Fantastisch huis. Je hebt echt een vakantiegevoel omdat alles aanwezig is en ook superluxe zoals het zwembad en buitenlounge. Heel veel ruimte en dat in een mooie omgeving, waar veel te doen is. Wij hebben geen negatieve punten. We zouden er zo weer naar toe gaan. Aanrader!

Dat is een hele mooie....leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten. En uiteraard zijn jullie weer van harte welkom ;-)