top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Samrée

20220522_145011.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Ward Wuyts

Met familie | februari 2024

2e jaar en het blijft een ideaal huisje om te verblijven. Sfeervol ingericht en alles aanwezig om een weekend te doen slagen. Eén tipje, in de vaatwasmachine moet dringend spoelmiddel en zout worden aangevuld.

 ★★★★★

Ann

Met het gezin | januari 2024

We hadden een zalige week in Chalet Cervo. Een super gezellig vakantiehuis. De keuken is volledig voorzien van allerlei keukentoestellen. Hele gezellige zithoek met een adembenemend uitzicht!

 ★★★★★

Danny & Martine

Met het gezin | november 2023

Wat een gezellige chalet hebben jullie gebouwd. We waren zeer aangenaam verrast door het gezellige, warme, knusse interieur. Met ons gezin hebben we ten volle genoten! Alles was aanwezig, met het " stoveke " was het super gezellig ! Mooie wandelingen gemaakt vanuit het huisje. Een aanrader om hier te logeren, we komen zeker nog eens terug!

 ★★★★★

Stijn

Met het gezin | augustus 2023

Wij mochten enorm genieten van Chalet Cervo. Onze kids en wijzelf hebben ons ontzettend vermaakt in deze prachtige chalet waar ons niets ontbrak. Het weer zat ons mee bijgevolg hebben we veel tijd buiten kunnen vertoeven en kunnen genieten van de rust en prachtige omgeving. De éénzit lounge zetel zat belachelijk goed en met de open hemel was het zalig om tot laat naar de sterrenhemel te staren.

bottom of page