top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 4-8 personen

Belgische Ardennen, Durbuy

Maison du Golf (6).jpg

LAYOUT

Entree

 

Via een steil bospaadje bereik je de villa die ligt aan de rand van de Golf van Durbuy. Rechts parkeergelegenheid voor drie auto's. Links een stenen trap die over gaat in de voorplaats waar de voordeur is.
Aan de voorkant lijkt het misschien niet zo groot, maar schijn bedriegt.


Hal

De hal bevindt zich eigenlijk op de 1e verdieping. Via schuifdeuren kom je in een duizelingwekkende ruimte terecht, met een wentelende trap die naar beneden gaat waar de living, eetgedeelte keuken

en sauna zich bevinden.

Living 

De trap naar beneden komt uit in de living waar een grote bank en fauteuils staan rond de pellethaard. Bij de grote ramen die uitkomen op het buitenterras staat een chaise-longue. Smart TV, DVD speler aanwezig.

Eetkamer

The dining table with seating for 8 people is also located in the same large open space.

Keuken

The open kitchen is in contact with the dining area. The island shape with bar is ideal for cooking and enjoying together. Fully equipped with ceramic hob, oven, microwave, refrigerator, freezer and dishwasher.

Nespresso, filter coffee machine and kettle available.

Sauna / Bathroom 1

On the ground floor the infrared sauna suitable for approximately 3 people. This room has a shower and sink and is also used as a bathroom for bedroom 2

Vide

The impressive loft provides access to the two bedrooms on this floor. A reading corner has also been created with an artistic sofa as an eye-catcher.

 

Slaapkamer 1

Ruime slaapkamer in natuurtinten met tweepersoons bedden van 180 cm met 2 x 1 persoons dekbed. Een ingebouwde kast is aanwezig voor uw kleding.

Deze kamer maakt gebruik van de sauna badkamer op de begane grond.

Slaapkamer 2

Ruime slaapkamer met tweepersoons bedden van 180 cm met 2 x 1 persoons dekbed. TV aanwezig.

De kamer beschikt over een privé-badkamer.

.

Badkamer 2

Inloopbadkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. 
Deze badkamer heeft een stoere industriele look waarin hout, metaal en natuursteen de hoofdrol spelen.

Bedroom 3

Familie/groep slaapkamer met twee aansluitende kamers. De achterste kamer is alleen toegankelijk via de eerste slaapkamer. 

1 x  tweepersoons bed van 180 cm met 2 x 1 persoons dekbed.

2 x 1 persoonsbed van 90 cm met losse dekbedden. TV aanwezig.

Deze kamers beschikken  over een gezamenlijke badkamer.

Bathroom 3

Communal open bathroom in a rural living style with lots of wood and natural stone.
Equipped with a bubble bath, sink and toilet.

Garden / Terrace

Terrace with beautiful views over the valley and the golf course. Beautiful dining table, relaxing armchairs and BBQ are ready for sultry summer evenings.

Hottub

In deze villa  ben je verzekerd van een heerlijk verblijf, met als kers op de taart de hottub. Vul deze met vers water, waarna het stoken kan beginnen. Enkele uren later bereikt het water een temperatuur van ongeveer 37 graden.

Swimming pool

In het seizoen is het verwarmde zwembad van de golfresidentie gratis toegankelijk voor de gasten van deze villa. Het is gelegen op 200 m afstand van de villa en wordt alleen gebruikt door de huurders van de villa’s en appartementen van de kleinschalige residentie.

Open van 15/06 tot 30/09

Jardin du Golf

Maison du Golf (146).jpg

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page