top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Wéris

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Deleenheer

Familie| november 2023

We verbleven hier met familie 3 generaties (grootouders, hun twee zonen+partner en kleinkind) met de bedoeling wandelingen te maken in deze mooie streek en gezellig samen eten, bordspelen, bijpraten enz. De faciliteiten die Au Foyer ons bood waren perfect!

 ★★★★☆

Karin

Met gezin| juni 2023

Fijn huis, heel compleet. Goede bedden. De tuin is geweldig!

 ★★★★★

Nathalie

Met vrienden| april 2023

Heel gezellig huis!!

 ★★★★★

Bas van der Pant

Met gezin | januari 2023

Heerlijk weekend gehad in dit super gezellige huis. Komen met ons gezin graag naar de Ardennen en huren altijd via Belle Gite. Hun vakantiehuizen hebben karakter.

Geen 13 in een dozijn!

 ★★★★☆

Heiko Breur

Met groep | december 2022

Heerlijk huis in mooie omgeving. Au Foyer is een heerlijk, gezellig en knus huis waar het goede toeven is. Wij waren met een groep van 6 personen en hebben enorm genoten.

 ★★★★★

Lotte

Stel | december 2022

Top huis! Heerlijk genoten van de rust.

 ★★★★★

Wauters

Met het gezin | november 2022

Leuk huis om een ontspannende vakantie te beleven. Alles was netjes en proper. Al het nodige was aanwezig. Ruime tuin met open blokhut met vuurkorf waar je met het hele gezin kan genieten van een hapje en een drankje.

 ★★★★☆

Janssen

Met het gezin | september 2022

Ruime woning, goede parkeergelegenheid, kleine compacte keuken met alles aanwezig. Grote ruime eetkamer. Woonkamer knus maar wat donker ( 1 raam naar de tuin.) Zeer grote tuin. Ruime slaapkamers. Maar inrichting oud en oubollig.
Oubollig heeft voor ons geen negatieve klank. Wij willen er mee zeggen dat het niet nieuw en modern is. Maar daarmee is niet gezegd dat het niet goed zou zijn. Wij hebben het prima gehad in jullie huis, niets te kort gekomen en zouden andere zo adviseren jullie vakantiehuis te huren.

 ★★★★☆

Marianne Emmerink

Met het gezin | juli 2022

Wij hebben genoten van ons verblijf in de Ardennen, het huis en tuin waren ruim en het weer liet zich ook van de beste kant zien. Het huis heeft goede bedden en beschikt over 3 badkamers wat erg fijn was zo had iedere generatie zijn eigen. De omgeving is mooi en ook onze honden konden fijn oslopen in de tuin. Soms moest je rekening houden met de robotmaaier. De barbecue is prima en mocht het weereens slechter zijn is de blokhut met zijn terras een uitkomst. De stoelen in de eetkamer en op het terras zijn van hout en metaal, een dag hierop zitten voel je wel. Bij storing zijn de beheerders snel ter plaatse, ze wonen naast de woning en de parkeerplaat wordt gezamelijk gebruikt. Een nadeel vonden we toch wel dat er geen wasmachine aanwezig is. Je kunt in het dorp 6 km verop wel naar een wasserette maar die is druk, wast niet schoon en de was ruikt niet fris als je deze eruit haalt. De drogers gebruiken is ook geen succes. Doet niets af aan het huis dat dus prima is maar bij een langer verblijf zeker iets om rekening mee te houden.

bottom of page