top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 6-14 personen

Belgische Ardennen, Grand Menil

20160511_111015.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Mathilde de Bonte

Met groep | mei 2022

Wat een heerlijk huis op een mooie plek in de Ardennen. Ook de ruime tuin is echt fijn, evenals de overkapping. De aanbevolen wandelingen in de omgeving waren ook echt de moeite waard! Minpunt was wel dat het huis niet schoon was, vooral erg stoffig. Overal spinnenwebben en stof (en dan bedoel ik niet alleen in de hoge balken, want dat lijkt me logisch) Ook sommige matrassen zijn wel duidelijk aan vervanging toe (veren voelbaar/erg zacht). Maar ondanks deze minpuntjes genoten van een fijne vakantie! De communicatie met Astrid verliep ook heel soepel, zeker bij het telkens omboeken vanwege de corona maatregelen. Bedankt!!

 ★★★★☆

Wendy

Met groep | oktober 2021

Een heerlijk vakantiehuis! Wij waren er een week als groep en het is fijn dat er ook voldoende ruimte is om je even terug te trekken.
Er is van alles meer dan voldoende aanwezig, zeker van het servies.
Alleen kastruimte in de slaapvertrekken is beperkt. Er is geen wasmachine aanwezig, dat is met een grote groep en langer verblijf wat lastiger. Echter kan er in het dorp eventueel bij de Spar een was gedraaid worden voor enkele euro’s.
Super fijn huis waar we allen zeker nog een naartoe willen keren.

 ★★★★☆

Joost

Met groep | juni 2021

Heel leuk weekend gehad, bijna altijd buiten gezeten in de tuin of in de "lodge". Op 1.5km heb je een supermarkt, frituur, pizzeria, apotheek en bank. Rustig gelegen in een klein straatje. Enige minpuntje was dat sommige douches niet goed werkten.

Bedankt voor deze prachtige beoordeling en fijn om te lezen dat jullie hebben genoten.

Bedankt nog voor de feedback via de mail deze is doorgestuurd naar de eigenaar en zal er naar kijken.
 

 ★★★★☆

Lex

Prachtig huis, ruim en fijn dat alle slaapkamers een eigen badkamer hadden.
Al met al een prima woning voor een groep/famiievakantie.

Met groep | mei 2021

 ★★★★☆

Christian Duifhuizen

Fantastisch mooi huis. Super centraal gelegen. Heerlijke dagen gehad.

Met groep | juli 2020

 ★★★★★

Patrick Poncia

Met groep | februari 2020

Wat een leuk vakantiehuisje is dit in een mooi gebied zeg ! De foto's doen geen recht aan de werkelijkheid van het huisje. Het is veel ruimer en mooier dan te zien was.

Bij binnenkomst gelijk een grote eettafel met een open woonkamer met ruime zit plaatsen en een open haard. Om vervolgens vanuit de woonkamer naar de keuken te lopen en nog een grote eettafel tegen te komen met een tweede open haard. En om nog maar niet te spreken van de gang met alle slaapkamers en elke kamer een aparte douche en wc :-)

En aan het einde van de gang een trap naar beneden naar de sauna en ontspanningsruimte. Als je waar voor je geld zoekt, dan is Le Grand Menil echt een aanrader.

Helaas hadden wij de pech dat de verwarming uitviel. Gelukkig hadden we Astrid om ons te helpen en binnen een mum van tijd stond de eigenaar voor de deur welke het probleem gelijk probeerde op te lossen met een fles champagne als welgemeende excuses. Dit gebaar was eigenlijk nog beter dan de oplossing zelf, chapeau !!!
Het is dan vervelend dat we het koudste weekend van de winter hadden. Maar met zn allen om de open haard en dicht bij elkaar, was het gelukkig toch gezellig tot in de late uurtjes.

Eenmaal thuis hadden Astrid en ik via de mail contact en met een zeer ruime coulance regeling werd alles opgelost. Zeker de moeite waard om nog een keer te boeken of 1 van de accomodaties welke zij in verhuur hebben. Nogmaals dank Astrid (Zou je dit ook aan de eigenaar willen doorgeven) , ook voor de hulp bij ons hachelijke avontuur op een ijzig pad naar beneden waar we niet meer naar boven kwamen.

We hebben genoten van een geweldig lang weekend :)

Met vriendelijke groet,
Patrick

Hoi Patrick,

Jeetje zeg...wat een prachtig verhaal, zeker nadat jullie zo veel pech hebben gehad het weekend. Voor ons was het ook geweldig dat jullie zo positief waren ingesteld, zeker na jullie ijservaring ;-)
Ik ga het zeker doorsturen naar de eigenaar, die zal er heel blij mee zijn.

Jullie natuurlijk ook super bedankt, ennuhh...probleem van de kachel is inmiddels gerepareerd hoor!!
 

 ★★★★☆

Jef Leenders

Met het gezin | december 2019

Prachtige omgeving. Er lag sneeuw, dus we hebben mooie wandelingen kunnen maken. Erg leuk huis. Jammer was dat het huis duidelijk te lang niet verwarmd was en wij het dus de eerste avond, ondanks dikke kleding niet behaaglijk warm kregen. Toch een echte aanrader!

Bedankt voor dit mooie compliment en de feedback.  

Feel the Vibe

bottom of page