top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 8-14 personen

Belgische Ardennen, Grand Menil

INDELING

Entree

 

De entree bevindt aan de voorzijde van het huis naast de grote boogvormige ramen. Bij binnenkomst in wat vroeger de stallen waren volop ruimte voor jassen, schoenen en laarzen. 

Living

Een hele ruime living met een mooie granito vloer en witgekalkte muren met  een lange tafel, 4 stoere chesterfield banken, een heerlijke haard (insert), flatscreen tv, belgacom tv, wifi, cd speler.
Spelletjes en cd's zijn aanwezig.! 

Eetkamer

In de sfeervolle eetkamer staat een stoere tafel. Op ooghoogte een knapperend vuur tijdens het borrelen of dineren van de tweede insert haardkachel. In de eetkamer heeft u ook contact met de keuken...

Vanuit de eetkamer de trap naar de eerste etage.

Keuken

De keuken is heerlijk ruim zodat je met meerdere gezellig kunt koken. In het midden een werkblad van roestvrij staal. Er is een ruime koelkast aanwezig met eronder een vriezer, gasfornuis 5 pitten, waterkoker, filter- koffiezet apparaat, nespresso machine, oven, mixer en genoeg pannen om er een lekker diner van te maken.

 

Mooie vintage-kast met ruim voldoende servies.

Slaapkamer 1

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.​

Slaapkamer 2

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.​

Slaapkamer 4

 

Een persoon-bed van 80 cm met dekbed.  Op de Vide staan 2 boxspingbedden met eenpersoons dekbedden. De kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Slaapkamer 5

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op.
Vide met 2 boxspringbeddenDe kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Slaapkamer 3

2 boxspringbedden met 2 matrassen van ieder 80 cm. Er liggen 1 persoonsdekbedden op. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.​ 

Badkamer 4

De slaapkamer heeft een eigen badkamer op de kamer. Het is een ruime badkamer met een bad / douche combinatie en toilet.

Tuin / Terras

Aan de voorkant van het huis een een groot terras.  Je loopt vanuit het huis ook zo de tuin in met mooie oude bomen en schaduwplekken. Stoere overdekte buiten-lodge met een prachtige tafel, een hoek waar u lekker kunt chillen en ook een gezellig vuur maken als het wat frisser word.


De meeste gasten die er zijn geweest zitten merendeels van de tijd op deze geweldige plek. Uiteraard is een BBQ aanwezig!

Sauna

Aan de tuinzijde een echte sauna voor
6 tot 8 personen. Lekker hoor..

Le Grand Menil

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page