top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 4-8 personen

Belgische Ardennen, Durbuy

Maison-du-Golf-(16)-(4crop).jpg
Maison du Golf (12).jpg
Maison du Golf (26).jpg

Family & Friends

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige beboste en heuvelachtige omgeving van de golfbaan. Maar ook als u geen golfliefhebber bent, biedt de omgeving tal van mogelijkheden voor vermaak.

 

Gedurende het seizoen hebben gasten van de villa gratis toegang tot het verwarmde zwembad van de golfresidentie, op slechts 200 meter afstand. Dit zwembad is exclusief toegankelijk voor huurders van de villa's rondom de golfbaan.

Naast het golfterrein bevindt de villa zich op slechts 5 km afstand van het centrum van Durbuy, bekend als het kleinste stadje ter wereld. Hier word je omringd door een prachtige regio met glooiende heuvels, weelderige bossen en uitgestrekte velden.

Hidden Paradise

Een prachtige vakantievilla aan de rand van een weelderige 18-holes golfbaan, op slechts 5 km afstand van het pittoreske stadje Durbuy. Omringd door een rustige en bosrijke omgeving, is deze villa een ideale bestemming voor gezinnen, ongeacht het seizoen.

De villa biedt diverse faciliteiten die zorgen voor ontspanning en comfort. Geniet van een verkwikkende sessie in de sauna, ontspan in de luxe hottub of nestel je 's avonds bij de haard. De grote ramen op het westen zorgen voor veel natuurlijk licht en adembenemende vergezichten.

Maison du Golf (51).jpg
Maison du Golf (64).jpg
Maison du Golf (28).jpg

THE VIEW IS

AMAZING

SNOW MAKES YOU

Feel the Vibe

EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page