top of page

Lodge

Luxe Wellness Lodge, 1-2 personen

Belgische Ardennen - Erezee

1 Wellness Terras (3).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Peters

Gezin | april 2024

Wat een geweldig uitzicht en fijne plek om te vertoeven! Het was nog mooier dan op de foto's. Groot compliment aan de schoonmaakster. Het zag er ontzettend schoon uit. Ook het beddengoed rook overheerlijk. De hottub van Welvaere was echt geweldig! Leuk om ook hout te stoken. En natuurlijk als hoogtepunt de sauna met een fenomenaal uitzicht! Wij komen graag nog eens terug.

 ★★★★★

Herman

Gezin | september 2023

Zeer mooi en gezellig interieur en alles ter beschikking, prachtig panorama, rustig gelegen, een nadeel is de toegang via de trap waar de treden iets te hoog zijn om vlot naar beneden te gaan, maar verder geen opmerkingen.

 ★★★★★

Fam van Eck

Partner | september 2023

Heel mooi sfeervol ingericht compleet, schoon appartement met heerlijke hot-tub en sauna. Volop genieten van de reeën, te spotten vanaf het gezellige balkon in de avondzon. Het terras ligt helaas grotendeels in de schaduw, maar dat mag de pret niet drukken met een glaasje wijn in de Tub.

 ★★★★★

Davy

Gezin | augustus 2023

Prachtig huisje met fantastisch uitzicht over de vallei van de L'Aisne. Zo goed als alles is ter plaatste aanwezig. En uiteraard een speciale vermelding voor de prachtige Hot Tub.

Feel the Vibe

bottom of page