top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Bièvre

La

CHARPENTE

3 Eettafel (9).jpg
5 Living (11).jpg
2 Binnenkomst Pelletkachel (4).jpg

Tranquille..

Stap binnen en laat de indrukwekkende ruimtes u verwelkomen, een plek waar comfort en esthetiek harmonieus samenkomen. Een goed uitgeruste keuken die uitnodigt tot smakelijke creaties, een gezellige eettafel om te delen en te proeven, een knusse vensterbank met kussens bij de pellethaard voor momenten van ontspanning, en vloeiende overgangen naar het betoverende terras en de omringende natuur.

De renovatie is gedreven door twee duidelijke doelen. In de eerste plaats, om u volop te laten genieten van de serene rust en ongerepte schoonheid van deze betoverende locatie. 

Ten tweede, om u een ervaring te bieden die ecologische verantwoordelijkheid omarmt. 

Geniet van een onvergetelijk verblijf, waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan, en waar u niet alleen een tijdelijke gast bent, maar ook een bewuste hoeder van de prachtige omgeving. 

Rural Harmony..

Verscholen in het zuidelijke deel van de adembenemende Ardennen, in het idyllische dorpje Bièvre, schittert vakantiewoning La Charpente. Dit historische oude jagershuis, dat in het jaar 2022 een complete transformatie heeft ondergaan, onthult zich als een uitgestrekte leef- en woonruimte.

Met trots presenteren wij dit meesterwerk, waarin het verleden met het heden versmelt.  Het huis ontleent  zijn naam aan de term "Charpente" die verwijst naar het skelet van een constructie, zoals de sierlijke balken en robuuste spanten die het dak van een gebouw vormen, de fundamenten en ruggengraat van dit prachtige toevluchtsoord.

 

Een waar kunststuk waar zorgvuldige renovatie en modern comfort elkaar ontmoeten. Met aandacht voor ecologische principes en een verfijnde inrichting, is deze woning uitgerust met alle denkbare voorzieningen die nodig zijn voor een onvergetelijk verblijf. En dat alles binnen de majestueuze omgeving van de Semois-vallei.

9 Terras achterzijde (12).jpg
3 Eettafel (1).jpg
9 Terras achterzijde (6).jpg

WHERE COMFORT MEETS 

NATURE

SNOW MAKES YOU

Feel the Vibe

EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page