top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 6-14 personen

Belgische Ardennen, Libin

2G-Terras.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Annie

Met familie | sep 2023

Uitstekende, rustige ligging, prachtige gite, alle comfort voorhanden. Mogelijkheid om de streek te verkennen met ontspanningsmogelijkheden. Mooie wandelingen. Zeer vriendelijk onthaal.

 ★★☆☆☆

Daan

Met gezinnen | aug 2023

Een heel mooi en ruim huis, gelegen aan een rustige weg. Hoge kwaliteit meubelen en fijne grote open keuken. Waanzinnig terras met prachtig uitzicht. Echter wij zijn minder positief te spreken over de eigenaren van het huis. Bij vertrek zijn er per ongeluk een dekbed en kussen meegenomen, dit is direct gemeldt aan de eigenaren en afgesproken dat wij deze per koerier zouden nasturen. Bij terug betaling van de borg bleek echter 50 EUR te zijn ingehouden aangezien eigenaren meenden nieuwe producten te moeten kopen. Bij vraag naar kopie van de bon, werd verteld dat dit er niet was. Tevens was de manier van communiceren verre van professioneel daar er met zeer veel wantrouwen naar ons werd gecommuniceerd. Toch een teleurstelling na een fijne week in een mooi huis. Hospitality en gast vriendelijk ziet helaas niet bij iedereen in.

 ★★★★★

van Dam

Met het gezin | feb 2022

Fantastisch en compleet huis. Smaakvol ingericht. 2 haarden. Super rustige en mooie bosrijke omgeving. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse.

bottom of page