top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Soy

20200616_105409-c.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★☆

Sabrina

Met het gezin| november 2022

Één van de mooiste chalets tot heden waar onze trouwe viervoeter welkom is. Alles is voorzien. We hebben enorm genoten van het uitzicht en de rust. Zelfs op de 1ste vroege ochtendwandeling 2 reetjes en een vos gespot.

 ★★★★★

Alie de Vries

Met vrienden| oktober 2022

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huis is ruim opgezet en voldoende ruimte. De serre is heerlijk om te verblijven. De keuken is ruim voldoende uitgerust. Het huis ligt op een mooie plek. Zeker de moeite waard.

 ★★★★★

Christel Beutels

Met het gezin| september 2022

Wij hebben met de kinderen en kleinkinderen genoten van een zalig weekendje in Le Loup. Verzorgd en met smaak ingericht huisje met alles er op en er aan. Rustig gelegen. En ja hoor...we hebben het geluk gehad van een reetje te spotten.

 ★★★★★

van Dongen

Met het gezin| augustus 2022

Leuk huis, mooi gelegen, aangenaam. Alles voldoende aanwezig en zeer proper.

 ★★★★★

Marieke

Met het gezin| augustus 2022

Zeer aangenaam huis waar je zelfs met een gezin toch even een plekje voor jezelf kunt vinden. Heerlijk rustig gelegen. Wil je drukte, heb je dat snel gevonden. Vanuit het huis zelfs herten gezien. Alle faciliteiten zijn er, wat een luxe.

 ★★★★★

Maud Curvers

Met vrienden| mei 2022

Zeer comfortabel houten chalet, voorzien van alle gemakken. Prachtige plek, uitkijkend over de weilanden en de bosrand. Zeer rustig gelegen, maar in een paar minuten ben je in de meer bewoonde wereld. Volop genoten van alle buitenactiviteiten van de Ardennen.

 ★★★★★

Robert

Met het gezin| mei 2022

Alles was pico bello in orde. We hadden een heel fijn verblijf in Le Loup.

 ★★★★★

Afke

Met het gezin| april 2022

Goed uitgerust en onderhouden huisje, mooi uitzicht, mooie wandelingen direct vanaf de locatie. Mogelijkheid tot huren beddengoed zou fijn zijn, zeker voor een kort verblijf.

Feel the Vibe

bottom of page