top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Soy

20200616_105409-c.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Afke

Met het gezin| april 2022

Goed uitgerust en onderhouden huisje, mooi uitzicht, mooie wandelingen direct vanaf de locatie. Mogelijkheid tot huren beddengoed zou fijn zijn, zeker voor een kort verblijf.

 ★★★★★

Annie de Clerq

Met het gezin | mei 2021

Heel mooi, sfeervol ingericht. Je kan niets bedenken, zowel binnen als buiten, wat er niet is om een leuk en aangenaam verblijf te hebben! Ook de honden hadden het naar hun zin met veel snuffelwerk in de tuin terwijl wij met een gerust hart van het zonnetje konden genieten vooraan op het terras met mooi uitzicht.

Rust en stilte, zalig

Bedankt voor deze prachtige beoordeling...hier gaan de eigenaars zeker vrolijk van worden. Jullie ook nogmaals enorm bedankt.

 ★★★★★

Kasper

Met partner | maart 2021

Super gezellig ingericht houten huisje, dit straalt rust uit. De veranda is echt een meerwaarde als je even rustig wil zitten. Alles is voorzien voor een heerlijke vakantie. Een TOP accomodatie!

 ★★★★★

Jasmin Meulenyzer

Met groep | februari 2021

Het ideale huisje om naartoe te gaan met hond/kind. Alles is aanwezig, zelfs peper en zout! De chalet is gezellig ingericht. Je kan volop genieten van de natuur en rust.
Favoriete plekje: de ‘veranda’ met uitzicht op de natuur. Lekker een boekje lezen in het zonnetje, wijntje, ... wat heb je nog meer nodig?

Super bedankt voor deze prachtige reactie.
Helemaal mee eens, dat vinden wij ook van het huis en omgeving.
Leuk om het van een ander te lezen.
Dank je wel, en ik hoop tot nog eens bij Bellegite.

 ★★★★★

Wouter de Smedt

Met partner | februari 2021

Zeer rustig gelegen met een mooi uitzicht.  Een zeer gezellig en comfortabel huisje! Het is zalig vertoeven in de veranda en op het terras. Heel rustgevend!

 ★★★★☆

LUK

Met het gezin | januari 2021

Zalig...Alles rijkelijk aanwezig heel verzorgd en gezellig huis. Wel heel gehorig. Voor herhaling vatbaar.

 ★★★★★

Wouter Mariën

Met groep | november 2020

Midden tussen de velden en bossen. Rust en mooie uitzichten, de Ardennen op hun best. Een van de beste ervaringen die we ooit hebben gehad met het huren van een vakantiehuisje. Kraaknet, gerieflijk, fantastische locatie en prachtig uitzicht.

 ★★★★★

Guan Vanderlinden

Met het gezin | augustus 2020

Met smaak ingericht, ruim, zeer goed gelegen (als je weg wil zijn van alle drukte) chalet. Daarnaast was de boomhut en de tuin een grote meerwaarde voor de kinderen. Zeer mooie natuur, zowel vlakbij het huisje als enkele km's verder in Hotton. We hebben heel wat adembenemende wandelingen kunnen doen. Rivieren, rotsen, grotten, heuvels, ...

Veel variatie, waardoor de kinderen (6-7j) ook enthousiast bleven. Niet altijd even evident :)

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling, fijn om te lezen dat jullie van het plekje hebben genoten.

Jullie nogmaals bedankt en ik hoop natuurlijk tot nog eens bij BelleGite.

Feel the Vibe

bottom of page