top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 12 personen

Franse Bourgogne, Boulaye

Gite Le Morvan (129).jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Leon Tap 

Met groep | mei 2019

We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Het huis was erg groot en erg leuk ingericht wat ook erg leuk bij het huis past. We hebben heerlijk geslapen en het was een fantastische week. Veel vide greniers bezocht in de omgeving. Het huis ligt wel afgelegen en wat verder van Autun als we verwacht hadden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Je raakt er aan gewend. Verder hadden we een prachtig uitzicht . Het was geweldig mooi in de Morvan.

 ★★★★☆

Ruud Mackaaij 

Met het gezin | juli 2018

Dit was ons eerste huis via Belle Gite. Het is ons uitstekend bevallen. Le Morvan is inderdaad een heel fijn huis voor rustzoekers. Vooral het persoonlijke karakter van het huis sprak ons aan. De omgeving is absoluut super! Het aanwezige internet was heel erg fijn.
Wel moet je bedacht zijn op de aanwezigheid van vliegen; de Morvan is wel een veeteeltgebied.

Is dit een aanrader?
Zeker weten!

Dank voor de mooie beoordeling. Dat van die vliegen is inderdaad een dingetje, maar hoort bij het leven op het platteland. De horren goed gesloten houden is het beste advies.

 

 ★★★★★

Roel Ruijters 

Met het gezin | augustus 2017

Heerlijke plek om te onthaasten en om lekker te wandelen. Van alle gemakken voorzien. 

 ★★★★☆

Ilse Heemskerk

Met het gezin | oktober 2016

Fijn huis om genietend van het uitzicht, even niet met werk bezig te zijn. Tuin biedt voldoende mogelijkheid om buiten te spelen, ligging ten opzichte van de zon en het uitzicht is prima. Huisje zelf biedt alle gemakken. Voor ons was het vooral een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Contact met Belle Gite liep prima, erg vriendelijk en meedenkend.

Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Fijn ook om te lezen dat jullie hebben genoten van alles.
 

Feel the Vibe

bottom of page