top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Heyd

Hottub-Osmo-2.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

 ★★★★★

Astrid

Met het gezin | april 2022

Wat hebben wij enorm genoten! Het weer was geweldig, wat echt genieten was, maar uiteindelijk gaat het om het huis. En dat is zo fijn! Zo koel en knus en behaaglijk. Zo sfeervol! We komen zeker terug!

 ★★★★★

Dirk

Met het gezin | april 2022

Het was een verrassingsweekend die super geslaagd was. Het zeer leuk, gezellig, authentiek huisje was tot in de puntjes verzorgd. We hebben er samen van genoten. Het aansteken van de houtkachels was echt geslaagd en maakte het nog gezelliger, alles aanwezig wat je ook thuis nodig hebt. Een zeer goede locatie. Kortweg, we hebben er allen enorm van genoten, en zouden zelf ook terug komen.

 ★★★★☆

Geke

Met het gezin | december 2021

Erg gezellig huis. In de winter prima, in de zomer, zeker met kinderen, zou ik een tuin missen. Je kunt lekker wandelen vanuit het huis

 ★★★★☆

Kristel

Met partner | november 2021

Gezellig en sfeervol huisje met alles erop en eraan. Na een avontuurlijke wandeling, de kachel aansteken, een beker chocolademelk en een gezelschapsspel, heerlijk!

 ★★★★☆

Richard

Met het gezin | oktober 2021

Heel fijn en sfeervol huis wat goed is ingericht en uitgerust. Faciliteiten zijn goed. Goede bedden en ruime kamers. Extra plus zijn de sauna en het Noorse bad buiten. Je bent vanaf het huis snel bij allerlei bezienswaardigheden. Heyd is echt een rustige plaats en geschikt als perfect getaway :-)

 ★★★★☆

Bart

Met groep | oktober 2021

Fijn huis met goede inrichting. Ligging is mooi in dorpje Heyd. Hottub buiten is ook leuk. Buitenruimte is beperkt maar prima om lekker te zitten. Voor kinderen die buiten willen spelen is het wel aandachtpunt. Directe omgeving is schitterend om te wandelen.

Super bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Fijn dat jullie hebben genoten van het huis en de omgeving.
Wij hopen jullie uiteraard nog eens welkom te mogen heten bij Belle Gite.

Feel the Vibe

bottom of page