top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-6 personen

Belgische Ardennen, Heyd

Hottub-Osmo-2.jpg

BEOORDELINGEN

Reviews &

★★★★☆

Nancy

Stel | april 2024

Oude boerderij die mooi authentiek werd ingericht. Voorraan een tuintje/terras met hottub, maar het weer was voor ons niet zo goed om de hottub uit te proberen. Alles is voorradig in het huis. Kleine gezellige living met houtkachel, mooie keuken ook met een houtkachel en ruime slaapkamers. Prachtig zicht achteraan door de ramen. Leuke wandelingen mogelijk vanaf het huis en vele restaurants in de buurt (Heyd, Wéris, Durbuy). Wij hebben genoten.

★★★★☆

Wim

Gezin | juli 2023

Het was een regenachtige maar super leuke vakantie in uw prachtige woning. Het authentieke karakter, typische ardeense sfeer, top...Blij even in jullie woning te mogen verblijven. Bedankt voor de attentie bij aankomst en de snelle afhandeling achteraf...

★★★☆☆

Ang

Gezin | juli 2023

De omgeving was prachtig, het huis zelf vond ik tegenvallen, kleine tuin met allemaal kiezel en een terras, het huis voor 6 volwassene was zeker niet te groot. En wij vonden het niet netjes elk hoekje of kantje zag je spinnenwebben. Alles was wel aanwezig,wat vermeld stond werkte ook, uitgenomen het bad, had enkel de kraan zonder sproeier. Voor 1 week te verblijven hadden we 1 pmd zak wat echt wel weinig was. De attentie was wel heel leuk, en het authentieke vonden we ook heel aangenaam. De ligging is echt geweldig, rust allemaal, en zalige bedden.

★★★★☆

Roose

Stel | juni 2023

Gezellig authentiek Ardens huisje, voorzien van alle comfort.

bottom of page