top of page

Belle Gite Vakantiehuis, 2-8 personen

Belgische Ardennen, Han

Keuken 5.jpg
Living 10.jpg

Enjoy

In de ruime tuin achter de woning is het heerlijk vertoeven, met twee terrasjes om optimaal van de zon te kunnen genieten.

En als kers op de taart staat de hottub staat voor u klaar.

Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan allemaal. De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance zorgen ervoor dat u een andere wereld betreedt.

Warm & Cozy

Vanaf 1/2 december nieuw bij Belle Gite! Er wordt op dit moment nog druk verbouwd en de officiele foto's moeten nog gemaakt worden, maar de eerste indrukken zijn veelbelovend...In het centrum van Han-sur-Lesse ligt dit aantrekkelijke vakantieverblijf. Le Tresor is warm en gezellig ingericht en heeft zijn oorspronkelijke karakter goed weten te behouden. Alle toeristische trekpleisters van Han-sur-Lesse bevinden zich op loopafstand, waaronder het wildpark, de grotten, gezellige restaurants, en natuurlijk de Lesse.

De binnenvertekken zijn volledig opengewerkt, waardoor er veel licht en ruimte is en je overal contact hebt met elkaar. Eye-Catcher is de openhaard tussen de eetkamer en de living die vanaf beide kanten zichtbaar is.
 

Keuken _ Eetkamer 9.jpg
Keuken _ Eetkamer 20.jpg
Poolkamer e.jpg

THE PERFECT WEEKEND

GETWAWAY

SNOW MAKES YOU

Feel the Vibe

EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page