top of page

Lodge

Luxe Wellness Lodge, 2-6 personen

Belgische Ardennen - Erezee

4 Living eettafel (3).jpg

INDELING

Entree

U bereikt de lodge via een stalen trap naar benden. De woning is door een speciale constructie in de vallei opgebouwd. Via het aangelegde terras betreed u de woning.

Hal

Bij binnenkomst een hal afgewerkt met duurzame materialen. Er is een vestiaire voor schoenen en jassen. Rechts fraaie inbouwkasten voor overig gerief. De hal komt uit in de living.  Links toegang tot de slaap-en badkamers.

 

 

Keuken

In de open ruimte is een keukeneiland geplaatst met aansluitend een eetgedeelte met barkrukken.

De keuken heeft een nespresso, oven,magnetron, induktiekookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesgedeelte.

Concept

Lodge les Vallees, voor wie in rust en stijl van zijn verblijf wil genieten. 
De totale woning bestaat uit twee lodges, plus een privé gedeelte voor de eigenaars, zo ontworpen dat uw privacy is gewaarborgd. 
De lodges zijn door een speciale constructie in de vallei opgebouwd. Via de aangelegde trappen en terrassen heeft u toegang tot uw verblijf. 

Salon

Aan de terraszijde is in dezelfde open ruimte een comfortabele sofa geplaatst en een fauteuil. Hier kun je onderuit lekker luieren, TV kijken of wat lezen. 

Open haard

Tussen het zit en eetgedeelte is een gashaard in de muur ingebouwd. Deze is zeer eenvoudig aan/uit te doen met de afstandsbediening..

Eetgedeelte

Recht tegenover de keuken een fraaie eetafel met comfortabele eetstoelen.

Boven de tafel hangen prachtige handgeblazen lampen.

Slaapkamers

Vanuit de living heeft u toegang tot de slaapkamers die allemaal zijn uitgevoerd in dezelfde klassieke landelijke stijl. 

 

U slaapt in heerlijke boxspringbedden 

met een maatvoering van 180 x 200

Badkamers

Er zijn 2 badkamers met regendouche,  badproducten en 2 toiletten. Uitgerust met luxe materialen en voorzien van alle comfort.

 


Terras entree

Aan de linkerzijde van het huis kom je via een metalen trap op het BBQ-terras. Hier staat een stoere eetafel met banken en een Ofyr BBQ.

Terras achter

Vanuit de living komt u via de openstaande deuren op het panorama terras met een een prachtig en fenomenaal uitzicht over de vallei.

Hier staat een mooie eettafel met stoelen en bank. 

Sauna

Op het terras kan je genieten van de infraroodsauna met uitzicht.

Lodge les Vallees

Le Hibou

TRADITIONEEL & AUTHENTIEK

bottom of page