top of page
Zoeken

De magie van kerst

Bijgewerkt op: 18 jan. 2020

In de adventsperiode van december openen veel kastelen hier in de Ardennen hun deuren, en neemt de magie van Kerst het over. Exposanten zijn aanwezig met wellicht het perfecte cadeau voor de feestdagen. In de kasteeltorens kunt u wat drinken en eten. Wat een feest! Prachtig uitgelicht en versierd, overal vuurtjes om je op te warmen om met een Gluhwein te genieten van het zicht.


Het weekend van 30 november bent u welkom op het Kasteel van Deulin, wat behoort tot uitzonderlijk erfgoed van Wallonië, voor de Antiek -en Brocantebeurs 2018.

Het kasteel ligt in de regio Durbuy. De eigenaars van het kasteel, Stéphane en Dominique de Harlez de Deulin, nodigen u uit voor hun herfstsalon. Het weekend is gewijd aan antiek en decoratie die plaatsvinden in de salons en bijgebouwen van het kasteel.


Je vindt er onder andere: Oude curiosa, Sieraden en tafelkunst, Meubels en decoratieve objecten uit de achttiende en twintigste eeuw. Oude, moderne en Japanse prenten, Zweedse meubels, Kelims, oud textiel en zitmeubelen in oude kelims. ongebruikelijke objecten en excentriciteiten...èn een grote brocante op de oude hooizolder.

Permanente eetgelegenheid in de toren.13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page